openworld logo

Skal du fortælle om utroskab? Der findes kun et svar på det!

Skal du fortælle om utroskab? Vi har alle sammen en holdning til utroskab. Det er ret nemt at have en holdning indtil du står over for det dilemma med at have ‘faldet i’ og været din partner utro. Det om du skal fortælle din kæreste om dit utroskab, er et af de spørgsmål der sikkert rumsterer i hovedet, hvis du har været utro mod din partner en enkelt gang.

Det at have brudt tilliden til sin kæreste, mand eller kone er grænseoverskridende, og der er rigtig mange scenarier som kører forbi oppe i hovedet, hvis man vel og mærke elsker personen.

Der findes et simpelt svar til, om du skal fortælle din partner om dit utroskab eller ej. Svaret er……… Nej!

Hvorfor du skal fortælle om dit utroskab?

Det følgende gør sig kun gældende for dem, der er faldet i en enkelt gang. Det er ikke for folk, der har eller er deres partner utro adskillige gang.

Hvis du er notorisk utro, så må du nok tage op til overvejelse, om du rent faktisk elsker din partner, eller om du bare elsker trygheden som ingen kærlighedsbrev og andre romantiske ideer sikkert vil ændre. Til dig der har været utro en enkelt gang, og som er ude af dig selv, der gør disse tanker sig nok gældende for hvorfor du skal fortælle om sidespringet. Du tænker med garanti at du bliver nødt til at fortælle om dit sidespring, fordi ellers bryder du tilliden mellem jer og det har du svært ved at leve med? Sandhed mellem jer er eneste måde hvorpå jeres forhold kan fungerer? Der er sikkert flere ting, som du prøver at retfærdiggøre for, hvorfor du skal fortælle om dit utroskab.

Men tænk lidt over hvem det egentlig er, som du prøver at tilfredsstille – Er det din partner, eller er rent faktisk dig selv?

Hvorfor du absolut ikke skal fortælle om dit utroskab

Du vil fortælle din partner om dit utroskab, fordi du gerne vil lette dit eget hjerte, der sikkert er ret knugende. Det er helt forståeligt, men dog er det også en ret egoistisk tanke.

For det du vil, er at få det bedre med dig selv.

For at få dèt vil du gøre din partners liv miserabel. Hvis du fortæller om dit utroskab, og i har et forhold hvor i elsker hinanden, vil hans eller hendes verden måske bryde sammen, når du fortæller at du har brudt den ubrydelig regel i de fleste forhold? Ingenting vil nogensinde blive det samme for din partner når du fortæller om din fejltagelse, der kan være opstået ud af mange årsager.

Alt hvad jeres forhold er bygget på, vil måske virke falsk og som sådan, vil forholdet fremefter for altid været meget anderledes. Derfor skal du aldrig fortælle din partner det.

Du lavede en fejl, og det er en straf som du selv må bære og ikke smide det over på din partner. Du kan argumenterer for at så er tilliden væk hvis du ikke fortæller det.

Tilliden og omtanken var også væk i det øjeblik du besluttede at have sex med en anden end din partner. Så gør op med dig selv, om du virkelig tror at din partner kan glemme dit sidespring eller ej, for dette er ret afgørende for livet fremefter for jer begge.

Kilder:

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Sexmaskiner

Sexmaskiner

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Sexmaskiner fra adskillige danske butikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle surfe rundt på hver enkelt shop. Man kender oftest sexmaskiner fra pornofilm,

Læs nu »
Hvorfor du skal bruge prostatamassage i sexlivet? Få svaret her

Hvorfor du skal bruge prostatamassage i sexlivet? Få svaret her

Hvis du vil forbedre sexlivet, så skal du selvfølgelig også vide hvorfor du skal bruge prostatamassage i sexlivet. Det med prostatamassage er nok lidt tabu belagt ved mange mænd og måske er mange også bange for at spørge deres kæreste eller kone om at bringe dette ind i samlivet i soveværelset. Det er dog kun

Læs nu »
Lav en romantisk aften for ham du holder af med disse råd

Lav en romantisk aften for ham du holder af med disse råd

Når man har en kæreste, som man virkelig holder af helt ind til benet, ønsker man selvfølgelig at vedkommende skal have det godt. Dette gøres eksempelvis ved, at man i hverdagen husker at komplimentere ham, men også at man med sit kropssprog viser, at man virkelig holder af ham. Det er disse hverdagsting, som er

Læs nu »
Valentinsdag - Hvad, hvorfor og hvordan om den romantiske dag

Valentinsdag – Hvad, hvorfor og hvordan om den romantiske dag

hvad er Valentinsdag? Hvis du er i tvivl om hvad, hvor og hvornår om det romantiske amerikanske koncept, som i dag nok er mere kommercielt end ceremonielt, så finder du svaret på dine spørgsmål her. Valentines day er ganske vist kommercielt, dog er tanken faktisk ganske god. Hvem har ikke brug for at udleve romantikken,

Læs nu »
Politi kostumer

Politi kostumer

Hvis du leder efter Politi kostumer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige butikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Hvis du vil peppe sexlivet lidt op, kan et

Læs nu »
Er du interesseret i de smukke malerier fra romantikken?

Er du interesseret i de smukke malerier fra romantikken?

Kunsten udvikler sig igennem tiden, og det er oftest en slags spejling af samfundet. Kunst er nemlig ikke bare kunst. Det siger ofte meget om den tid, den kommer fra. Det gælder mange forskellige former for kunst og dermed også malerier. Man har malet malerier i rigtig mange år, men ligesom alle mulige andre ting,

Læs nu »