openworld logo

Skal du fortælle om utroskab? Der findes kun et svar på det!

Skal du fortælle om utroskab? Vi har alle sammen en holdning til utroskab. Det er ret nemt at have en holdning indtil du står over for det dilemma med at have ‘faldet i’ og været din partner utro. Det om du skal fortælle din kæreste om dit utroskab, er et af de spørgsmål der sikkert rumsterer i hovedet, hvis du har været utro mod din partner en enkelt gang.

Det at have brudt tilliden til sin kæreste, mand eller kone er grænseoverskridende, og der er rigtig mange scenarier som kører forbi oppe i hovedet, hvis man vel og mærke elsker personen.

Der findes et simpelt svar til, om du skal fortælle din partner om dit utroskab eller ej. Svaret er……… Nej!

Hvorfor du skal fortælle om dit utroskab?

Det følgende gør sig kun gældende for dem, der er faldet i en enkelt gang. Det er ikke for folk, der har eller er deres partner utro adskillige gang.

Hvis du er notorisk utro, så må du nok tage op til overvejelse, om du rent faktisk elsker din partner, eller om du bare elsker trygheden som ingen kærlighedsbrev og andre romantiske ideer sikkert vil ændre. Til dig der har været utro en enkelt gang, og som er ude af dig selv, der gør disse tanker sig nok gældende for hvorfor du skal fortælle om sidespringet. Du tænker med garanti at du bliver nødt til at fortælle om dit sidespring, fordi ellers bryder du tilliden mellem jer og det har du svært ved at leve med? Sandhed mellem jer er eneste måde hvorpå jeres forhold kan fungerer? Der er sikkert flere ting, som du prøver at retfærdiggøre for, hvorfor du skal fortælle om dit utroskab.

Men tænk lidt over hvem det egentlig er, som du prøver at tilfredsstille – Er det din partner, eller er rent faktisk dig selv?

Hvorfor du absolut ikke skal fortælle om dit utroskab

Du vil fortælle din partner om dit utroskab, fordi du gerne vil lette dit eget hjerte, der sikkert er ret knugende. Det er helt forståeligt, men dog er det også en ret egoistisk tanke.

For det du vil, er at få det bedre med dig selv.

For at få dèt vil du gøre din partners liv miserabel. Hvis du fortæller om dit utroskab, og i har et forhold hvor i elsker hinanden, vil hans eller hendes verden måske bryde sammen, når du fortæller at du har brudt den ubrydelig regel i de fleste forhold? Ingenting vil nogensinde blive det samme for din partner når du fortæller om din fejltagelse, der kan være opstået ud af mange årsager.

Alt hvad jeres forhold er bygget på, vil måske virke falsk og som sådan, vil forholdet fremefter for altid været meget anderledes. Derfor skal du aldrig fortælle din partner det.

Du lavede en fejl, og det er en straf som du selv må bære og ikke smide det over på din partner. Du kan argumenterer for at så er tilliden væk hvis du ikke fortæller det.

Tilliden og omtanken var også væk i det øjeblik du besluttede at have sex med en anden end din partner. Så gør op med dig selv, om du virkelig tror at din partner kan glemme dit sidespring eller ej, for dette er ret afgørende for livet fremefter for jer begge.

Kilder:

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Corsage / Korset

Corsage / Korset

Vi har startet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Corsage. Frem for selv at skulle klikke rundt på forskellige

Læs nu »
Dildoer

Dildoer

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Dildoer fra en lang

Læs nu »
Penisringe

Penisringe

Velkommen til Openworld.dk. Her på siden er vi vilde med Penisringe, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Penisring.

Læs nu »