openworld logo

Skal du fortælle om utroskab? Der findes kun et svar på det!

Skal du fortælle om utroskab? Vi har alle sammen en holdning til utroskab. Det er ret nemt at have en holdning indtil du står over for det dilemma med at have ‘faldet i’ og været din partner utro. Det om du skal fortælle din kæreste om dit utroskab, er et af de spørgsmål der sikkert rumsterer i hovedet, hvis du har været utro mod din partner en enkelt gang.

Det at have brudt tilliden til sin kæreste, mand eller kone er grænseoverskridende, og der er rigtig mange scenarier som kører forbi oppe i hovedet, hvis man vel og mærke elsker personen.

Der findes et simpelt svar til, om du skal fortælle din partner om dit utroskab eller ej. Svaret er……… Nej!

Hvorfor du skal fortælle om dit utroskab?

Det følgende gør sig kun gældende for dem, der er faldet i en enkelt gang. Det er ikke for folk, der har eller er deres partner utro adskillige gang.

Hvis du er notorisk utro, så må du nok tage op til overvejelse, om du rent faktisk elsker din partner, eller om du bare elsker trygheden som ingen kærlighedsbrev og andre romantiske ideer sikkert vil ændre. Til dig der har været utro en enkelt gang, og som er ude af dig selv, der gør disse tanker sig nok gældende for hvorfor du skal fortælle om sidespringet. Du tænker med garanti at du bliver nødt til at fortælle om dit sidespring, fordi ellers bryder du tilliden mellem jer og det har du svært ved at leve med? Sandhed mellem jer er eneste måde hvorpå jeres forhold kan fungerer? Der er sikkert flere ting, som du prøver at retfærdiggøre for, hvorfor du skal fortælle om dit utroskab.

Men tænk lidt over hvem det egentlig er, som du prøver at tilfredsstille – Er det din partner, eller er rent faktisk dig selv?

Hvorfor du absolut ikke skal fortælle om dit utroskab

Du vil fortælle din partner om dit utroskab, fordi du gerne vil lette dit eget hjerte, der sikkert er ret knugende. Det er helt forståeligt, men dog er det også en ret egoistisk tanke.

For det du vil, er at få det bedre med dig selv.

For at få dèt vil du gøre din partners liv miserabel. Hvis du fortæller om dit utroskab, og i har et forhold hvor i elsker hinanden, vil hans eller hendes verden måske bryde sammen, når du fortæller at du har brudt den ubrydelig regel i de fleste forhold? Ingenting vil nogensinde blive det samme for din partner når du fortæller om din fejltagelse, der kan være opstået ud af mange årsager.

Alt hvad jeres forhold er bygget på, vil måske virke falsk og som sådan, vil forholdet fremefter for altid været meget anderledes. Derfor skal du aldrig fortælle din partner det.

Du lavede en fejl, og det er en straf som du selv må bære og ikke smide det over på din partner. Du kan argumenterer for at så er tilliden væk hvis du ikke fortæller det.

Tilliden og omtanken var også væk i det øjeblik du besluttede at have sex med en anden end din partner. Så gør op med dig selv, om du virkelig tror at din partner kan glemme dit sidespring eller ej, for dette er ret afgørende for livet fremefter for jer begge.

Kilder:

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Romantiske digte fra romantikken dyrkede idyl fremfor realisme

Romantiske digte fra romantikken dyrkede idyl fremfor realisme

Hvad er romantik? Det svar kan findes mange steder, hvor en af mest nærliggende steder er, litteraturen. Litteratur har i mange former været populært igennem hele verdenshistorien. En af disse former er lyrikken. Dette gælder både sange og digte. I nogle tilfælde kan det måske endda være svært at skelne mellem en sang og et

Læs nu »
Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme

Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme

Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme, ved at bruge de rigtige scoretips og selvfølgelig gøre det helt rigtige i sengen. Alle mænd vil være den uforglemmelige, og det kræver faktisk bare, at du bruger den helt rigtige teknik. Det gør sig gældende både i forhold til at forføre og til at få hende

Læs nu »
Sex Spil

Sex Spil

Vi har grundlagt Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige Sex spil. Frem for selv at skulle finde hver pris på forskellige shops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden For nogle mennesker kan det

Læs nu »
Kondomer

Kondomer

Velkommen til Openworld.dk. Her er vi vilde med Kondomer, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Kondom. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores side gør valget lidt mere overskueligt. Kondomer er én af de ting man ikke rigtig snakker om herhjemme

Læs nu »
Lav romantisk middag til kæresten derhjemme?

Lav romantisk middag til kæresten derhjemme?

Hvad end det er valentinsdag, årsdag, spontan aften eller måske til en date, så er en romantisk middag altid den gode måde at skabe afslapning og antænde gnisten – maden kan være vejen til kærlighed. Hvorfor ikke overraske manden, kvinden eller kæresten i dit liv med en middag i stearinlysets skær der kan vække sanserne

Læs nu »
Når I skal flytte sammen?

Når I skal flytte sammen?

Er det blevet tid til at finde et sted sammen og få en hverdag op at stå? Der kan være mange overvejelser forbundet med at finde den første bolig sammen. Det kan eksempel være spørgsmål om, hvor I skal bo, hvor meget I vil give for boligen, og hvor megen plads I har brug for,

Læs nu »