openworld logo

Romantisk ophold for 2

Romantisk ophold for 2 – Hvem vil ikke gerne det? Det kan være svært at nå alting i hverdagen. Ofte kan romantikken lide under presset fra arbejde, børn, motionen og alt andet der fylder i hverdagen. Det er med garanti en problemstilling, som også du kender til? Det kan du heldigvis råde bod med et lækkert ophold, hvor i kan få tid til at nyde hinanden over et glas vin og samtale. Weekenden er ofte her, at du har ekstra tid til netop at sparke liv i forholdet, eller skabe det nye romantiske forhold der forhåbentlig også sætter gang i lidenskaben mellem jer.

Her har vi fundet et udvalg af søde, lækre og fede steder.

Dem kan du bruge som inspiration til at finde et sted, hvor i kan nyde en weekend, overnatning eller kort ferie sammen. Udvalget nedenfor dækker over ophold i Tyskland, Sverige og de mange lækre steder til et weekendophold i Danmark, hvad end du foretrækker et romantisk weekendophold i Jylland, Sjælland eller Fyn i 2021

Solnedgang, stjerner og stearinlys på Møn

 • Hvis i bor i byen og du gerne vil overraske kæresten med en hyggelig natur i smukke omgivelser, så kan freden og den smukke romantiske natur på Møn være sagen. Giv dette romantiske ophold som en overraskelse til kæresten, så i kan komme væk fra byen og slappe helt af uden byens larm og lys.

  Du finder mere information om opholdet ved DGDA her    

  Spaophold Marienlyst Strandhotel

 • Sted: Helsingør Måske et spaophold på Marienlyst Strandhotel ved Helsingør vil være det perfekte sted sammen med din partner eller kæreste.

  Et 4-stjernet badehotel med bølgeskvulp, der kan være perfekte omgivelser og oplevelser til at slappe af som par.

  Du får overnatning i dobbeltværelse med udsigt udover havet. En 3-retters menu og adgang til strandspa der byder både på udendørs som indendørs faciliteter. Læs mere om opholdet ved Helsingør lige her    

  Spaophold på Ruths Hotel i Gl. Skagen

 • Sted: Skagen Ruth Hotel i Gl. Skagen kan også danne ramme om en romantisk ophold i Nordjylland. Du finder hotellet i Skagen, hvor det har ligget i mere end 100 år.

  Dog er hotellet renoveret, så du har mulighed for spa med sauna, dampbad eller et opvarmet terapibassin. Stranden, havet og sandet kan danne ramme om fredfyldt kæreste tid, hvor i bare nyder nuet og hinanden.

     

  Luksus Spaophold på Hotel Thinggaard

 • Sted: Thy Hurup i Thy byder på Hotel Thinggaard og Sydthy Spa hvor du finder wellness i høj klasse. Wellness ophold i Jylland der giver dig en lækker kombination af absolut velvære med isbad, massage og samtidig en romantisk stund med lækker mad og måske romantik på værelset? Glæd din kæreste med spa og lækre omgivelser i den jyske natur. Find mere om spaopholdet i Thy lige her    

  Gastronomisk ophold på Hindsgavl slot

 • Sted: Middelfart Hindsgavl slot byder på det traditionelle slot, moderne hotel og lækker gourmet køkken. Et romantisk ophold i Middelfart for dig og din kæreste kan være den sjove ide blandt de mange hoteller som Vrå Slotshotel, Kokkedal Slot, Sonnerupgaard Gods, Sophiendal Gods, Hvedholm Slot med flere der ofte gives som de romantiske gaver til hende eller ham.

     

  Luksus romantik på Skrøbelev Gods

 • Sted: Langeland Langeland byder på det æstetiske smukke og hyggelige Skrøbelev gods, hvor du kan opleve både god mad og hyggelige omgivelser, og ikke mindst overnatning i en dejlig suite, der også kan komme med jacuzzi. Super romantisk og absolut en ide til at give romantikken frit løb f.eks. som gave til valentinsdag. Læs mere om Skrøbelev Gods opholdet ved Go Dream her

  Gourmet ophold på Broholm Slot

 • Sted: Gudme, Fyn Ved Gudme på Sydfyn finder du det idylliske Broholm slot.

  Her kan du købe et weekendophold eller overnatning for 2, som kan være den gode overraskelse til din kæreste, kone eller mand. Slottet byder på masser af historie og så naturskønne omgivelser. Her kan i slappe af i det flotte natur, hvor i kan nyde hinanden eller tage på udflugt i oplandet. Du finder nemlig mange smukke og spændende steder, som ikke tager lang tid at køre til.

  Slotsophold er blandt favoritterne indenfor romantiske oplevelser.    

  Det lækre Dronninglund med gourmet oplevelse

 • Sted: Nordjylland I Nordjylland finder du det smukke Dronninglund slot, som er et andet lækkert gourmet ophold. Oplevelsen byder på en 4 retters gourmet oplevelse, og så selvfølgelig den storslået jyske Ås natur der omkranser det 800 år gamle slot. Måske det perfekte weekendophold med kæresten i det jyske?    

  Travemünde spaophold Lübeck

 • Sted: Lübeck Nordtyskland En tur over grænsen til Tyskland kan give jer et afslappet romantisk weekendophold på det lækre Travemünde spa. Det lækre hotel ligger ved Lübeck som kan nås både fra Sjælland og fra Jylland indenfor 2-4 timer. Det gør det muligt, at besøge det fede sted for alle. Forkæl din kæreste med det eksklusive og romantiske sted hvor i stresser af sammen.

     

  Cornwell Borupgaard ved Snekkersten

 • Sted: Ved Helsingør Ved Helsingør finder du Cornwell Borupgaard hotellet som byder på et lækkert luksus ophold for 2. Et skønt og dejlig fredeligt sted med spa på Sjælland, hvor du kan slappe helt af med de forskellige spa aktiviteter eller måske fitness.

  Og en super opladning til at blive helt afslappet i krop og sind.

     

  Alter Meierhof spa i Flensborg

 • Sted: Flensborg, Tyskland Orient deluxe på Alter Meierhof – Det 5 stjernet hotel helt ned til Flensborg fjord byder på udsøgt luksus velvære. Her kan du og din partner/kæreste lade romantikken spire med 2 overnatninger.

  Lækker velvære på selve hotellet, og så dejlige omgivelser ved den smukke fjord og måske besøge det lille hyggelige og særdeles romantiske Glücksburg slot – perfekt som det romantiske weekendophold i Nordtyskland med kæresten Læs mere om spaopholdet i Flensborg her    

  Hotel Kolding Fjord

 • Sted: Kolding Hotel Kolding Fjord ligger utroligt smukt ud til havet, og kan være det perfekte romantiske ophold for to kærester. Nyd udsigten fra terrassen eller tag vandreture i det dejlige landskab. Helt ligesom Kolding by er et dejligt sted at spankulerer rundt som par uden hast.

     

  Cornwell kusthotell Varberg

 • Sted: Varberg, Sverige Alternativet kan være et spaophold i Varberg, Sverige hvor i også kan udnytte tiden til at sparke liv i romantikken og selvfølgelig erotikken. Et lækkert spa hotel der bruger havvand i badende, og en ganske udsøgt fornøjelsen for sjæl og krop.    

  Ophold på Stella Maris hotel i Svendborg

 • Sted: Svendborg

  Stella Maris blev kåret som det bedste hotel i Danmark i 2016 ved Trivago. Hotellet er hyggeligt og et rart sted at opholde sig med kæresten.

  Helt ligesom området med Tåsinge, Svendborg og Langeland, kan være være perfekt til en afslappet kæresteweekend. Hotellet byder på middag og morgenmad, der er en lækker gastronomisk oplevelse.

  Helt ligesom området kan være perfekt i godt vejr, til at tage rundt og holde i hånd mens i suger til jer.

  Du finder mere information ved Stella Maris her    

  Luksus spaophold på Skansen Båstad

 • Sted: Tæt på Halmstad, Sverige Ved Båsted i Sverige der tager et par timer at køre til fra København, finder du det fantastiske Hotel Skansen.

  Her kan du nyde de lækre spa faciliteter og kallbadhuset gennem dagen, og nyde en lækker fem retters gourmetmiddag i Restaurant Sand.

     

  Romantisk hotelophold i hjertet af København

 • Sted: København Arp-Hansen Hotel Group har hoteller i København, hvor du finder tilbud på romantisk weekend ophold. For 570,- kr. får du overnatning i et fint værelse med morgenbuffet.

  Skab en romantisk weekend i København, hvor i kan opleve hovedstaden og det store udvalg af romantiske oplevelser som København byder på. Læs mere om opholdet ved Arp-Hansen her    

  Schackenborg Slotskro

 • Sted: Tønder Hvis i ønsker ro og landlige omgivelser, kan et ophold i på Schackenborg Slotskro der ligger i den maleriske landsby Møgeltønder.

  Kroen der ligger ved siden af Schackenborg Slottet ligger ca. 11 km. fra Nordsøen og 4 km væk fra Tønder by.

     

  Spaophold Falkenberg Strandbad

 • Sted: Falkenberg, Sverige Falkenberg Strandbad på den svenske vestkyst er en af de populære spa hoteller i Sverige. Her finder du det smukke hotel med sine hvide bygninger der strækker sig foran Kattegat. Og du får luksus og velvære med spa afdelingen i høj kvalitet.

  Nyd udsigten udover Kattegat fra poolen, udendørs sauna eller fra jeres værelse.

  Læs mere om opholdet i Falkenberg her    

  Romantisk ophold på Bandholm hotel

 • På Lolland tæt på Maribo finder du det super hyggelige hotel i de smukke omgivelser, der indbyder til at slappe af i hinandens samvær. Et lækkert og super populært hotel, som er overkommelig at køre til fra Sjælland og Københavns området.    

  Hotel Amerika med naturskøn natur

 • Sted: Hobro Hvis du vil have et weekendophold, hvor i virkelig nyder hinanden i smukke omgivelser, så er Hotel Amerika tæt ved Mariager Fjord som skabt til netop dette formål. Der er både smukt og romantisk, og du har svært ved ikke at blive glad og opstemt her. Det er samtidig et sted, hvor i kan nyde en golf ferie for 2, hvis dette er jeres store passion og hobby.

     

  Romantisk slotsophold i Danmark

 • Sted: Hele Danmark Slotte er notoriske romantiske, og her kan en af de mange historiske slotte som Dragsholm, Havreholm eller Liselund slot på Sjælland, helt ligesom de forskellige herregårde på Fyn eller i Jylland, være et godt valg. Hvis du søger en romantisk weekend som gaven til kæresten eller partner, kan et slot måske være den perfekte overraskelse.

  Se de forskellige slots muligheder her    

  Spaophold på Ystad Saltsjöbad, Sverige

 • Sted: Ystad, Sverige Ystad i Sydsverige er ganske tæt på København, og hvorfor ikke et romantisk spa ophold for 2 her. Ystad Saltsjöbad er et populært sted indenfor spa og wellness.

  Her får du ikke bare de smukke svenske omgivelser ved havet, men selvfølgelig også wellness der er perfekt til at slappe fuldstændig af med.

  Hvis du vil overraske kæresten med en romantisk weekend efter en travl tid, og i bor tæt på broen til Sverige, så vil Ystad måske være det helt rigtige sted at besøge engang. Læs mere om det eksklusive ophold i Ystad her    

  Goutmet ophold i det midtjyske søhøjland

 • Sted: Gl. Rye, Mellem Skanderborg og Silkeborg Et gourmetophold på Lyng Dal Hotel giver dig det romantiske landlige idyl i smukke omgivelser. Hotellet er et gammel bindingsværkshus, hvor i kan overnatte i et hyggeligt dobbeltværelse, opleve en kulinarisk 3 retters menu, og nyde hinanden i naturen der er dækket med sø & skov. Gudenåen passerer syd for Gl.

  Rye, hvor du finder smukke bakker, skov og den store Mossø. Nordvest for hotellet finder du Himmelbjerget ikke mange kilometer væk. Du finder masser af romantiske steder, hvor i også kan være helt alene i pagt med naturen. Læs mere om hotel opholdet i Gl. Rye her    

  Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort

 • Sted: Farsø Himmerland Golf & Spa resort startede ud som golf sted, og har siden bygget på. Og i dag får du et luksuriøs ophold i rolige omgivelser med fredfyldt natur. Inviterer din kæreste eller partner på et ophold hvor i kan slappe fuldstændig af på resortet hvor du også finder tre restauranter til forkælelse af maven.

  Læs mere om opholdet hos DGDA her    

  Gourmetophold på Kragerup Gods

 • Sted: Ruds-Vedby Kragerup Gods på Sjælland kan dateres tilbage til omkring 1610. I dag drives der landbrug men også åben for besøgene. Og her kan i slappe af på et romantisk ophold som par i de historiske omgivelser.

  Få en gourmet oplevelse med 3-retters menu m.m. og slap af i wellness-afdelingen og det dejlige dobbeltværelse. Læs mere om opholdet på Kragerup Gods her    

  Romantisk weekendophold hotel

 • En hotel ophold uden spa er selvfølgelig også en særdeles god lejlighed til et romantisk afbræk i hverdagen. Der findes mange forskellige steder i både Vestjylland ved vandet med Vesterhavet, Rømø m.m.

  Eller Midtjylland med den smukke natur omkring Viborg og Silkeborg, Vejle fjord, Vestsjælland, hele Fyn og selvfølgelig det store udland med de fede byer som London, Berlin, Amsterdam, Paris, Prag osv. Vi har dog her, fundet et par stykker indenfor oplevelser som måske falder i din smag.  

  Gode tips til at skabe det gode romantiske ophold

  Som sagt, så kan vi alle sammen køre surt i forholdet. Job, karriere og børn kan dræne kræfterne, og her et af de ovenstående ophold perfekte til at genskabe gnisten, så forudsigeligheden og kedsomhed kan blive afløst af ny romantisk og erotisk næring.

  Udover at vælge det perfekte sted og overraske konen, manden eller kæresten, så kan du gøre lidt mere for at give det sidste pift. Sørg for at købe stearinlys til værelset, køb rosenblade til sengen når din partner er ude, skumbad hvis der er badekar og så et sødt digt eller kærlighedsbrev til din partners hovedpude.

  Små ting der ikke tager meget tid eller koster alverden, men dog er med at fyre op under romantikken, og du burde også bruge disse tips til hverdagen, hvis i måske er begyndt at tage hinanden for givet.. Siden her bliver selvfølgelig udvidet hele tiden, og hvis du har fundet et perfekt sted til det romantiske ophold for 2, så hold dig ikke tilbage med at dele. Der mangler selvfølgelig mange flere lækre steder som Vejle Fjord, Tyskland, Norge, England, de romantiske europæiske byer i Europa m.m. som alle kan få gavn af, for romantik er noget alle ønsker og elsker

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Idéer til en romantisk aften

  Idéer til en romantisk aften

  Vi som mennesker er begyndt at glemme os selv, glemme hvor vi stammer fra og hvad vi egentlig er. Alting er blevet til karriere, økonomi og magt. Disse ting kommer til at fylde for meget i hverdagen, og undersøgelser viser at vi er for dårlige til at skabe noget romantisk for hinanden. At skabe en

  Læs nu »
  Genfind lysten til at være lækker for hinanden

  Genfind lysten til at være lækker for hinanden

  Genfind lysten til at være lækker for hinanden? Det er det indre, der tæller, når to mennesker forelsker sig og bliver et par. Alligevel synes de fleste, at det ydre ikke er helt uden betydning. Når et forhold har holdt længe, sker det for mange par, at de sjældnere klæder sig pænt på for hinanden.

  Læs nu »
  Stuepige Kostumer

  Stuepige Kostumer

  Er du også træt af at skulle besøge onlineshops én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe dit Stuepige kostume, nemt og simpelt. I mange år har det været en trend at bruge forskellige kostumer

  Læs nu »
  Sikring af dine smykker fra kæresten / manden

  Sikring af dine smykker fra kæresten / manden

  Der findes desværre mange indbrud sted i Danmark. Her er det de let omsættelige ting med værdi som smykker, der er blandt favoritterne af ting som altid bliver stjålent ved de fleste indbrud ifølge sn.dk. Sikring af dine smykker fra kæresten / manden er ikke særlig romantisk, men de lavpraktiske ting er dog også med

  Læs nu »
  6 romantiske steder at holde lang ferie med kæresten

  6 romantiske steder at holde lang ferie med kæresten

  Har du overvejet at holde en længere ferie med din kæreste/partner væk fra Danmark? Udvalget af langtidsrejser dækker over mange muligheder både nært og fjernt. Her vil det oplagte valg måske være de romantiske steder til den lange ferie med kæresten. Langtidsrejser kan arrangeres blandt andet ved Samson Travel hvor du kan købe samlet pakker

  Læs nu »
  Guide til hvordan du bruger en vibrator til den gode nydelse

  Guide til hvordan du bruger en vibrator til den gode nydelse

  Undrer du dig over hvad man faktisk kan med en vibrator, og ikke mindst hvordan man bruger det populære sexlegetøj? Her får du en lille guide til hvordan du bruger en vibrator. Her finder du de traditionelle og måske også lidt tabu belagte måder til at opnå de dejlige seksuelle højder og glæder. For vibrator

  Læs nu »
  Sexdukker

  Sexdukker

  Velkommen til Openworld.dk. Her på siden er vi vilde med Sexdukker, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Sexdukke. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at siden her gør valget lidt nemmere. Markedet for sexdukker er i stor udvikling i disse

  Læs nu »
  Sexmaskiner

  Sexmaskiner

  Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Sexmaskiner fra adskillige danske butikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle surfe rundt på hver enkelt shop. Man kender oftest sexmaskiner fra pornofilm,

  Læs nu »
  Lolita dukker

  Lolita dukker

  Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Lolita dukker fra mange billige shops fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde hvert produkt på hver enkelt webshop. Ser man tilbage

  Læs nu »