openworld logo

Oplevelser for 2? Få inspiration til sjove, romantiske eller fede ting

Søger du gode oplevelser for 2, hvad end det er til sjov, romantik eller bare den lærerige stund? Der findes mange forskellige ting som i kan lave sammen som par, kærester, venner, søskende, familie eller andet.

Og for at give dig en nem inspiration med forskellige oplevelsesgaver, har vi her fundet et bredt udvalg, som du kan bruge som inspiration til at overraske en anden person med. Ideerne du finder her nedenfor, dækker både over romantiske ophold for 2, wellness, fysiske aktiviteter, afslappende ting eller de mere informative oplevelser, så der burde være noget for alle

Indendørs klatring i København

 • Læs mere om oplevelsen ved Duglemmerdetaldrig her Klatring er sjovt og absolut en af de sjove fysiske oplevelser som par, venner eller familie kan udføre sammen. I København K finder du Blocs & Walls store indendørs klatrehal, hvor i kan dyste mod hinanden på klatrevæggene, og have en dag sammen der giver både sjov og fysiske udfordringer.

     

  Ølsmagning oplevelser for 2

 • Se udvalget af ølsmagningsoplevelser her En af de mere populære oplevelsesgaver til ham, er ølsmagning. Vi lever heldigvis i et land hvor der er poppet rigtig mange gode små bryggerier frem. Hvorfor ikke bruge dette som en fed oplevelse for dig og en kammerat(eller måske som den gode gave til ham).

  Ølsmagning byder logisk nok på smagning af de lokale specialiteter, helt ligesom der bydes på lærdom om brygningens kunst.    

  Spaophold i Thy

 • Læs mere om spaopholdet på Hotel Thinggaard her Hvis du overvejer noget lækkert wellness ophold i Jylland, kan du købe den gode pakke med spaophold på Hotel Thinggaard.

  I Thy finder du Hotel Thinggaard og Sydthy Kurbad, hvor du kan slappe helt af. Spa og wellness er afslapning for sjæl og krop. Hvorfor ikke komme væk fra den daglige trummerum af arbejde og stress sammen med din partner, kæreste, ven, veninde, søster eller andet, og bare få ladet batterier op på den fede og afslappende måde.    

  Vinsmagning for 2

 • Læs mere om vinsmagning hvor og hvad her Søger du en oplevelse indenfor de afslappende ting der byder både på lidt eksklusivitet og lærdom? Så kan vinsmagning for dig og en anden måske være den afslappende oplevelse en aften eller dag. Helt ligesom med ølsmagning eller lignede oplevelser, så byder vinsmagning ofte både på smagen af nye dråber og viden om produktion, dyrkning og oprindelse af druen.

     

  Biografen er oplevelsen de fleste elsker

 • Find en biograf oplevelsesgave ved Go Dream lige her Hvem elsker ikke at blive underholdt af en spændende, skræmmende, sjov eller måske dybsindig film? De fleste af os elsker at se film, og sådanne opleves selvfølgelig bedst på det store lærred med den gode lyd i biffen.

  En oplevelse der sjældent slår fejl, som samtidig gøres bedre med en spand popcorn og cola.

     

  Weekendophold oplevelse for par

 • Du finder en god weekendophold pakke her Hvad med et romantisk weekendophold som oplevelsen sammen med din kone, mand, partner eller kæreste? At tage væk på weekend giver tid til at genoplade batterier og romantikken, hvilket kan være tiltrængt i en hektisk hverdag med arbejde, skole og måske børn. Der findes mange gode romantiske weekendophold i Jylland, Fyn, Sjælland, Sverige, Tyskland m.m. som godt nok koster lidt, men ofte kan findes til overkommelig pris.

     

  Mountainbike teknik kursus

 • Læs mere om mountainbike kurset lige her Hvis du leder efter en fysisk oplevelse for dig og en kæreste, ven, bror eller anden person, kan et mountainbike teknik kursus måske være en sjov ting. Du finder kurser forskellige steder i landet, så det er muligt for de fleste, at deltage i nærheden af hvor i bor. Udstyr i form af mountainbike og hjelm kan du låne ved afvikleren, så der skal bare klares transport til stedet.    

  Luksus kanoophold ved gudenåen

 • Læs mere om hvad oplevelsen til jer byder på, her Tag på den eksklusive kanotur med overnatning og middag på Hotel Radisson og kanotur på Gudenåen, der bugter sig lige forbi hotellet. Hvis du ikke gider overnatning i det fri, hvor der skal klares telt, ujævn underlag og gasblus, så er en 3-retters middag og lækkert hotelværelse måske mere sagen.

  En sjov oplevelse for dig og din partner/kæreste der både byder på fysik, natur, afslapning, gourmet og romantik.    

  Bridgewalking

 • Du finder oplevelsen udbudt ved Duglemmerdetaldrig her Bridgewalking kan være den unikke oplevelse, som i stort set ikke ikke kan prøve andre steder end down under. Ved Lillebælt på den gamle landevejsbro, kan i opleve at komme op og gå ovenpå broen.

  Her er et fantastisk skue, og det er en oplevelse at føle trafikken og tog bumle i broen under en, mens du står hævet ovenpå det hele.    

  Mindfulness for par

 • Du kan læse mere om Mindfulness oplevelse lige her Hvis du vil overraske din kæreste eller partner med noget, der måske giver jer tættere kontakt og nærhed, kan mindfulness for par måske være det rigtige. Prøv mindfulness træning sammen for at skabe mere kærlighed, glæde og dybde i forholdet.

  Det kan prøves mange steder, hvor Trine Rønnow afholder sine kurser i Farum, som måske er i køre afstand fra jer.    

  Spa & wellness for 2

 • Ved DGDA finder du et gavekort nemt og hurtigt Hvorfor ikke overveje forkælelse for krop og sind i form af wellness og spa? Det at blive forkælet med lækre bade der suger alt stress ud af kroppen i løbet af få minutter, er gaven du giver til dig selv og din partner. Spa, wellness, massage m.m.

  er forkælelse for krop og sind, og hvem elsker ikke at få fjernet alle positive tanker for en stund.    

  Spis alle de pølser du kan for 2 personer

 • Læs mere om den anderledes pølsevogns oplevelse her Gå amok i pølsevognen er en fed oplevelse for to unge raske mænd, som måske nok har tendens til tømmermænd engang imellem. Oplevelsen byder nemlig på en times fråden af alle de pølser der kan spises for to, og det er oplevelse der kan prøves de fleste steder i landets grillbarer. En sjov oplevelse med en kammerat for en ung mand.    

  En god bøf for 2

 • Læs mere om oplevelsen ved Go Dream her Til ham eller hende der kan lide en saftig bøf, kan en god bøf for to personer være en afslappet og hyggelig aften sammen. Som gave til kæresten, partner, ven eller veninde kan dette være en god aften, hvor maven også bliver forkælet.

  Det kan du gøre over hele landet, så hvorfor ikke komme lidt ud og samtidig få noget godt mad?    

  MiniCruise til Oslo

 • Læs mere om Minicruise oplevelsen ved Oplevelsesgaver.dk her Hvorfor ikke overraske kæresten eller en god veninde med minicruise til Oslo med DFDS Seaways. Det er selvfølgelig kun velegnet til personen uden hang til søsyge, men ellers kan det være en dejlig afslappet og hyggelig stund. I vil få en lang dag i Oslo, hvor i kan nyde byen, se Holmenkollen og måske få noget lækkert at spise. Helt ligesom færgen byder på mange forlystelser samt den smukke norske fjord.

     

  Luksusbrunch for 2

 • Du finder oplevelsen med Brunch ved Go Dream Hvis du søger en gave til veninde, kæresten eller par der har alt, kan en luksusbrunch for to personer være en oplagt gaveide. Hvem kan ikke lide brunch og komme lidt ud i en afslappet form med en god bekendt, partner eller kæreste? Brunch i sig selv er en fin ret med sin mix af morgenmad og frokost, og det oplagte mad at snakke henover bordet omkring f.eks. en lørdag formiddag.    

  Middag for 2 på Lyngdal Hotel, Ry

 • Læs mere om middag for 2 på Lyngdal Hotel her En romantisk oplevelse med kæresten kan være middag for to på Lyngdal Hotel i Gl. Rye, der ligger et par kilometer fra Himmelbjerget. Et sødt sort bindingsværk med hvidkalkede mure og stråtag midt i den lille landsby, hvor du indenfor finder et hyggeligt lokale og ikke mindst, en 3-retters menu med sæsonens råvarer.    

  Dinner in the dark

 • Find og læs mere om Dinner in the Dark her En noget anderledes gourmet oplevelse for to personer, er denne Dinner in the dark oplevelse. Du får en 3-retters menu i mørke. Hvis du bliver tvunget til at skærpe dine andre sanser betydeligt, ved at synet forsvinder, vil du opleve maden på helt ny måde. Smagssansen bliver påvirket, helt ligesom du skal bruge fokus på finmotorikken i forhold til bestik.    

  Spaophold på Alter Meierhof

 • Læs mere om det eksklusive ophold i Flensborg ved DGDA Lige over grænsen finder du Flensborg, og ned til fjorden finder du det eksklusive Alter Meierhof spaophold.

  Et 5-stjernet hotel der ligger lige ved fjorden, som du kan overraske din kæreste eller et par med som den eksklusive gave. Her får man et dejligt værelse, lækker 3-retters menu i hotellets brasserie, og fri adgang til hotellets spa.

  På selv samme hotel finder du også den 2-stjernet Michelin restaurant ”Meierei Dirk Luther”.    

  Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

 • Læs mere om den anderledes natur oplevelse her Hvis du har set Nak og Æd og elsker det, så kan denne vildmarksgourmet oplevelse måske være helt perfekt.

  Det smukke omgivelserne i Mols Bjerge er stedet, hvor i får en guidet sanketur med inspirerende fortællinger om naturens spiselige skatkammer. Og så er der selvfølgelig dagens måltid, og cowboy måden med kaffebønner fra Mols Kafferisteri.

     

  Søde fristelser for 2

 • Du finder den nemme og hurtige ide hos DGDA Et gavekort til en bager, konditor eller cafe kan være en sød og afslappet gaveide til din søster, veninde, far eller kæreste der godt kan lide noget sødt til tanden. En anderledes og samtidig hurtig gaveide til en oplevelse som kan være for to portioner, hvor det kan være kaffebord, kage eller andet, alt afhængig af landsdelen

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Valentinsdag - Hvad, hvorfor og hvordan om den romantiske dag

  Valentinsdag – Hvad, hvorfor og hvordan om den romantiske dag

  hvad er Valentinsdag? Hvis du er i tvivl om hvad, hvor og hvornår om det romantiske amerikanske koncept, som i dag nok er mere kommercielt end ceremonielt, så finder du svaret på dine spørgsmål her. Valentines day er ganske vist kommercielt, dog er tanken faktisk ganske god. Hvem har ikke brug for at udleve romantikken,

  Læs nu »
  Fun Factory Lady Bi

  Fun Factory Lady Bi

  Vi har startet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Fun factory lady bi – dobbelt vibrator. Frem for at skulle kigge på forskellige webshops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side Hvis du opnå nye seksuelle

  Læs nu »
  Hvordan du skaber et romantisk bryllup? (Tips til de vigtige ting)

  Hvordan du skaber et romantisk bryllup? (Tips til de vigtige ting)

  Har din kæreste været nede på knæ og friet? Her overvejer i måske mulighederne for et bryllup, hvor et romantisk bryllup er et af temaerne. Men hvad er et romantisk bryllup og hvordan? Her gælder det selvfølgelig om det skal være borgerligt eller kirkeligt vielse, helt ligesom om i skal holde den store pompøse fest

  Læs nu »
  Baci sygeplejerske uniform til at udleve den frække fantasi

  Baci sygeplejerske uniform til at udleve den frække fantasi

  Hvis du leder efter Baci sygeplejerske uniformer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige onlineshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Dagens Baci sygeplejerske uniform Tilbud Hvis du er

  Læs nu »
  Idéer til en romantisk aften

  Idéer til en romantisk aften

  Vi som mennesker er begyndt at glemme os selv, glemme hvor vi stammer fra og hvad vi egentlig er. Alting er blevet til karriere, økonomi og magt. Disse ting kommer til at fylde for meget i hverdagen, og undersøgelser viser at vi er for dårlige til at skabe noget romantisk for hinanden. At skabe en

  Læs nu »
  Impotens hvad er det, og hvad kan man gøre ved det

  Impotens – hvad er det, og hvad kan man gøre ved det?

  Helt generelt er impotens ikke en rar ting. Det er det ikke af flere grunde. For det første er det ikke rart for personen, der lider af impotens, at han ikke kan have sex eller i hvert fald samleje. For det andet er det noget, der kan ødelægge personens selvtillid og selvværd. For det tredje

  Læs nu »
  Sikring af dine smykker fra kæresten / manden

  Sikring af dine smykker fra kæresten / manden

  Der findes desværre mange indbrud sted i Danmark. Her er det de let omsættelige ting med værdi som smykker, der er blandt favoritterne af ting som altid bliver stjålent ved de fleste indbrud ifølge sn.dk. Sikring af dine smykker fra kæresten / manden er ikke særlig romantisk, men de lavpraktiske ting er dog også med

  Læs nu »