openworld logo

Oplevelser for 2? Få inspiration til sjove, romantiske eller fede ting

Søger du gode oplevelser for 2, hvad end det er til sjov, romantik eller bare den lærerige stund? Der findes mange forskellige ting som i kan lave sammen som par, kærester, venner, søskende, familie eller andet.

Og for at give dig en nem inspiration med forskellige oplevelsesgaver, har vi her fundet et bredt udvalg, som du kan bruge som inspiration til at overraske en anden person med. Ideerne du finder her nedenfor, dækker både over romantiske ophold for 2, wellness, fysiske aktiviteter, afslappende ting eller de mere informative oplevelser, så der burde være noget for alle

Indendørs klatring i København

 • Læs mere om oplevelsen ved Duglemmerdetaldrig her Klatring er sjovt og absolut en af de sjove fysiske oplevelser som par, venner eller familie kan udføre sammen. I København K finder du Blocs & Walls store indendørs klatrehal, hvor i kan dyste mod hinanden på klatrevæggene, og have en dag sammen der giver både sjov og fysiske udfordringer.

     

  Ølsmagning oplevelser for 2

 • Se udvalget af ølsmagningsoplevelser her En af de mere populære oplevelsesgaver til ham, er ølsmagning. Vi lever heldigvis i et land hvor der er poppet rigtig mange gode små bryggerier frem. Hvorfor ikke bruge dette som en fed oplevelse for dig og en kammerat(eller måske som den gode gave til ham).

  Ølsmagning byder logisk nok på smagning af de lokale specialiteter, helt ligesom der bydes på lærdom om brygningens kunst.    

  Spaophold i Thy

 • Læs mere om spaopholdet på Hotel Thinggaard her Hvis du overvejer noget lækkert wellness ophold i Jylland, kan du købe den gode pakke med spaophold på Hotel Thinggaard.

  I Thy finder du Hotel Thinggaard og Sydthy Kurbad, hvor du kan slappe helt af. Spa og wellness er afslapning for sjæl og krop. Hvorfor ikke komme væk fra den daglige trummerum af arbejde og stress sammen med din partner, kæreste, ven, veninde, søster eller andet, og bare få ladet batterier op på den fede og afslappende måde.    

  Vinsmagning for 2

 • Læs mere om vinsmagning hvor og hvad her Søger du en oplevelse indenfor de afslappende ting der byder både på lidt eksklusivitet og lærdom? Så kan vinsmagning for dig og en anden måske være den afslappende oplevelse en aften eller dag. Helt ligesom med ølsmagning eller lignede oplevelser, så byder vinsmagning ofte både på smagen af nye dråber og viden om produktion, dyrkning og oprindelse af druen.

     

  Biografen er oplevelsen de fleste elsker

 • Find en biograf oplevelsesgave ved Go Dream lige her Hvem elsker ikke at blive underholdt af en spændende, skræmmende, sjov eller måske dybsindig film? De fleste af os elsker at se film, og sådanne opleves selvfølgelig bedst på det store lærred med den gode lyd i biffen.

  En oplevelse der sjældent slår fejl, som samtidig gøres bedre med en spand popcorn og cola.

     

  Weekendophold oplevelse for par

 • Du finder en god weekendophold pakke her Hvad med et romantisk weekendophold som oplevelsen sammen med din kone, mand, partner eller kæreste? At tage væk på weekend giver tid til at genoplade batterier og romantikken, hvilket kan være tiltrængt i en hektisk hverdag med arbejde, skole og måske børn. Der findes mange gode romantiske weekendophold i Jylland, Fyn, Sjælland, Sverige, Tyskland m.m. som godt nok koster lidt, men ofte kan findes til overkommelig pris.

     

  Mountainbike teknik kursus

 • Læs mere om mountainbike kurset lige her Hvis du leder efter en fysisk oplevelse for dig og en kæreste, ven, bror eller anden person, kan et mountainbike teknik kursus måske være en sjov ting. Du finder kurser forskellige steder i landet, så det er muligt for de fleste, at deltage i nærheden af hvor i bor. Udstyr i form af mountainbike og hjelm kan du låne ved afvikleren, så der skal bare klares transport til stedet.    

  Luksus kanoophold ved gudenåen

 • Læs mere om hvad oplevelsen til jer byder på, her Tag på den eksklusive kanotur med overnatning og middag på Hotel Radisson og kanotur på Gudenåen, der bugter sig lige forbi hotellet. Hvis du ikke gider overnatning i det fri, hvor der skal klares telt, ujævn underlag og gasblus, så er en 3-retters middag og lækkert hotelværelse måske mere sagen.

  En sjov oplevelse for dig og din partner/kæreste der både byder på fysik, natur, afslapning, gourmet og romantik.    

  Bridgewalking

 • Du finder oplevelsen udbudt ved Duglemmerdetaldrig her Bridgewalking kan være den unikke oplevelse, som i stort set ikke ikke kan prøve andre steder end down under. Ved Lillebælt på den gamle landevejsbro, kan i opleve at komme op og gå ovenpå broen.

  Her er et fantastisk skue, og det er en oplevelse at føle trafikken og tog bumle i broen under en, mens du står hævet ovenpå det hele.    

  Mindfulness for par

 • Du kan læse mere om Mindfulness oplevelse lige her Hvis du vil overraske din kæreste eller partner med noget, der måske giver jer tættere kontakt og nærhed, kan mindfulness for par måske være det rigtige. Prøv mindfulness træning sammen for at skabe mere kærlighed, glæde og dybde i forholdet.

  Det kan prøves mange steder, hvor Trine Rønnow afholder sine kurser i Farum, som måske er i køre afstand fra jer.    

  Spa & wellness for 2

 • Ved DGDA finder du et gavekort nemt og hurtigt Hvorfor ikke overveje forkælelse for krop og sind i form af wellness og spa? Det at blive forkælet med lækre bade der suger alt stress ud af kroppen i løbet af få minutter, er gaven du giver til dig selv og din partner. Spa, wellness, massage m.m.

  er forkælelse for krop og sind, og hvem elsker ikke at få fjernet alle positive tanker for en stund.    

  Spis alle de pølser du kan for 2 personer

 • Læs mere om den anderledes pølsevogns oplevelse her Gå amok i pølsevognen er en fed oplevelse for to unge raske mænd, som måske nok har tendens til tømmermænd engang imellem. Oplevelsen byder nemlig på en times fråden af alle de pølser der kan spises for to, og det er oplevelse der kan prøves de fleste steder i landets grillbarer. En sjov oplevelse med en kammerat for en ung mand.    

  En god bøf for 2

 • Læs mere om oplevelsen ved Go Dream her Til ham eller hende der kan lide en saftig bøf, kan en god bøf for to personer være en afslappet og hyggelig aften sammen. Som gave til kæresten, partner, ven eller veninde kan dette være en god aften, hvor maven også bliver forkælet.

  Det kan du gøre over hele landet, så hvorfor ikke komme lidt ud og samtidig få noget godt mad?    

  MiniCruise til Oslo

 • Læs mere om Minicruise oplevelsen ved Oplevelsesgaver.dk her Hvorfor ikke overraske kæresten eller en god veninde med minicruise til Oslo med DFDS Seaways. Det er selvfølgelig kun velegnet til personen uden hang til søsyge, men ellers kan det være en dejlig afslappet og hyggelig stund. I vil få en lang dag i Oslo, hvor i kan nyde byen, se Holmenkollen og måske få noget lækkert at spise. Helt ligesom færgen byder på mange forlystelser samt den smukke norske fjord.

     

  Luksusbrunch for 2

 • Du finder oplevelsen med Brunch ved Go Dream Hvis du søger en gave til veninde, kæresten eller par der har alt, kan en luksusbrunch for to personer være en oplagt gaveide. Hvem kan ikke lide brunch og komme lidt ud i en afslappet form med en god bekendt, partner eller kæreste? Brunch i sig selv er en fin ret med sin mix af morgenmad og frokost, og det oplagte mad at snakke henover bordet omkring f.eks. en lørdag formiddag.    

  Middag for 2 på Lyngdal Hotel, Ry

 • Læs mere om middag for 2 på Lyngdal Hotel her En romantisk oplevelse med kæresten kan være middag for to på Lyngdal Hotel i Gl. Rye, der ligger et par kilometer fra Himmelbjerget. Et sødt sort bindingsværk med hvidkalkede mure og stråtag midt i den lille landsby, hvor du indenfor finder et hyggeligt lokale og ikke mindst, en 3-retters menu med sæsonens råvarer.    

  Dinner in the dark

 • Find og læs mere om Dinner in the Dark her En noget anderledes gourmet oplevelse for to personer, er denne Dinner in the dark oplevelse. Du får en 3-retters menu i mørke. Hvis du bliver tvunget til at skærpe dine andre sanser betydeligt, ved at synet forsvinder, vil du opleve maden på helt ny måde. Smagssansen bliver påvirket, helt ligesom du skal bruge fokus på finmotorikken i forhold til bestik.    

  Spaophold på Alter Meierhof

 • Læs mere om det eksklusive ophold i Flensborg ved DGDA Lige over grænsen finder du Flensborg, og ned til fjorden finder du det eksklusive Alter Meierhof spaophold.

  Et 5-stjernet hotel der ligger lige ved fjorden, som du kan overraske din kæreste eller et par med som den eksklusive gave. Her får man et dejligt værelse, lækker 3-retters menu i hotellets brasserie, og fri adgang til hotellets spa.

  På selv samme hotel finder du også den 2-stjernet Michelin restaurant ”Meierei Dirk Luther”.    

  Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

 • Læs mere om den anderledes natur oplevelse her Hvis du har set Nak og Æd og elsker det, så kan denne vildmarksgourmet oplevelse måske være helt perfekt.

  Det smukke omgivelserne i Mols Bjerge er stedet, hvor i får en guidet sanketur med inspirerende fortællinger om naturens spiselige skatkammer. Og så er der selvfølgelig dagens måltid, og cowboy måden med kaffebønner fra Mols Kafferisteri.

     

  Søde fristelser for 2

 • Du finder den nemme og hurtige ide hos DGDA Et gavekort til en bager, konditor eller cafe kan være en sød og afslappet gaveide til din søster, veninde, far eller kæreste der godt kan lide noget sødt til tanden. En anderledes og samtidig hurtig gaveide til en oplevelse som kan være for to portioner, hvor det kan være kaffebord, kage eller andet, alt afhængig af landsdelen

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Ny seng? 4 gode grunde til at købe én med sengegavl

  Ny seng? 4 gode grunde til at købe én med sengegavl

  Er du i tvivl om hvorvidt du bør have en sengegavl? Døjer du med komfortproblemer i sengen? Hvis ja, så kan du læse med herunder, blive klogere på sengegavles fordele samt få inspiration til valg af sengegavl. En seng med gavl giver et luksuriøst og hyggeligt soveværelsemiljø Hvis du godt kan lide at dit soveværelse

  Læs nu »
  Kom i form med kæresten

  Kom i form med kæresten

  Noget af det allerbedste ved at have en kæreste er, at man kan lave ting sammen. Nogle kærestepar deler også hobbyer, mens andre primært deler deres hobbyer med vennerne. Er du så heldig, at både du og din kæreste kan lide at træne, er det bare med at udnytte dette og bruge hinanden som sparringspartnere

  Læs nu »
  Cottelli Collection Sygeplejerske kostume til det sexet rollespil

  Cottelli Collection Sygeplejerske kostume til det sexet rollespil

  Hvis du leder efter Cottelli collection sygeplejerske kostumer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere undersøge forskellige internetforhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Hvis du vil udleve den frække fantasi om naughty

  Læs nu »
  Større Pik

  Større Pik

  Velkommen til Openworld.dk. Her elsker vi Større pik, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Større pik. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere at overskue. Emnet om en stor pik har altid været tabubelagt for mænd

  Læs nu »
  Massageolie

  Massageolie

  Er du også træt af at skulle besøge onlineshops én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Massageolie, nemt og simpelt. Uanset hvilken retning man vender blikket, vil man oftest kunne finde

  Læs nu »
  Baci sygeplejerske uniform til at udleve den frække fantasi

  Baci sygeplejerske uniform til at udleve den frække fantasi

  Hvis du leder efter Baci sygeplejerske uniformer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige onlineshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Dagens Baci sygeplejerske uniform Tilbud Hvis du er

  Læs nu »
  Dildoer

  Dildoer

  Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Dildoer fra en lang række af de billigste danske onlineshops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle finde hver pris på hver enkelt webshop.

  Læs nu »
  Overrask kæresten med romantiske blomster (Hvorfor & hvilke)

  Overrask kæresten med romantiske blomster (Hvorfor & hvilke)

  Hvorfor ikke overraske kæresten med et par romantiske blomster? Blomster siger det mere eller mindre ”jeg elsker dig” uden ord. Og hvorfor ikke holde romantikken i gang med de små ting i hverdagen, hvad end det er blomster fra en blomsterhandel som Blomster På Striben i Ballerup, Smørum og generelt København, eller en landsdækkede blomsterhandel

  Læs nu »