openworld logo

Ballonflyvning for 2 – Den uforglemmelige oplevelse med kæresten

Ballonflyvning for 2 kan være den uforglemmelige oplevelse med kæresten. Oplevelsen kan være med til at gøre jeres forhold endnu mere romantisk som den fede fælles oplevelse forholdet kan leve længe på. Hvis du søger en af de uforglemmelige romantiske oplevelser, så bør du måske overveje at overraske med en gave til kæresten. Her kan du vælge at give et gavekort til en ballontur over Sjælland, Fyn eller måske Jylland.

Dreamballoon er en af de førende aktører i Danmark, hvor du samtidig finder en sød indpakket gave med en pop-op ballon som den fysiske gave til ham eller hende, helt ligesom du finder andre muligheder for gavekort hos oplevelsesportaler – Find hos Duglemmerdetaldrig her

Hvorfor ballonflyvning for 2 som gaveide til din kæreste?

 • Hvorfor du skal vælge at overraske din kæreste eller partner med en tur i luftballon som gave til valentinsdag, fødselsdag eller måske som julegaveide? Det skal du gøre fordi det er en helt unik oplevelse, som du ikke lige glemmer med det samme igen, og ret ofte noget som du husker resten af livet. Du får en ret ubeskrivelig oplevelse, som med et gavekort der dækker to personer, kan være en perfekt romantisk dag med kæresten.

  Selve turen kræver ikke de store fysiske krav. I skal være i stand til fysisk at komme op i kurven.

  Helt ligesom du/i skal være i stand til at stå op i den tid som det tager at flyve i ballon

  Hvad, hvor og hvordan med luftballon tur?

  Køb en ballontur ved Dreamballoon.dk eller oplevelsesportalerne hvor du får en unik gaveæske med eller som tilkøb.

  Ved Dreamballon får du en heliumballon der popper op, når din partner/kæreste åbner gaven, hvor gavekortet hænger i bunden af ballonen.

  En ballontur kan du prøve på Fyn, Sjælland eller i Jylland. Men du kan også prøve ballonflyvning over grænsen i Alperne eller ved Flensborg. I Danmark er flyveturen som regel over Silkeborg, Roskilde, Århus, Ringsted og kan også findes få udvalgte steder i Sønderjylland.

  Flyvningen foregår enten ved solnedgang eller lige efter solopgang på de varme måneder. Start og flyvning er afhængig af gunstige vejrforhold. Vind eller dårlig vejr kan aflyse turen.

  Det bliver som regel først besluttet tæt på selve flyvedagen, hvor aflysning sendes ud på mail og sms. https://youtu.be/MtYQpRtNqpM Med ballon oplevelse for to personer får du ofte:

  • Check-in og sikkerhedsbriefing ved velkomst
  • Oplevelsen af at hjælpe med opsætningen af ballonen
  • 1 times flyvning over Fyn, Sjælland eller Jylland
  • Champagnedåb efter flyvningen
  • Personligt ballon diplom
  • Hygge ved solnedgang

  At flyve ballon er en dyr oplevelse.

  Oplevelsen kan gøres mere romantisk og eksklusiv ved en privat ballonflyvning for to, der dog tilsvarende koster meget mere

  Få den bedste oplevelse?

 • Husk kameraet hvis telefonen ikke giver gode billeder. For en uforglemmelige oplevelse med din kone, mand eller kæreste, skal selvfølgelig foreviges for evigt, hvilket er, hvad du gør med billeder. Du skal selvfølgelig forberede dig lidt inden i skal flyve luftballon.

  Her er din beklædning vigtigt, for vejret kan være ret koldt eller måske meget varmt. Få passende tøj med, hvor især er vigtigt at have varmt tøj med så du ikke fryser; Det modsatte kan klares ret nemt.

  Her er varm overtøj, fodtøj, handsker og hue måske ganske rart at have i ballonen, hvis du fryser mens i svæver henover det flotte landskab. Turen kan blive aflyst på grund af blæst, regn eller kulde. Det er super ærgerligt, men i forhold til romantisk oplevelse kan det være smart at tænke i alternativer den pågældende dag, hvis nu det skulle ske at turen bliver aflyst. Hvis du og din kæreste skal have en romantisk dag, så kræver det selvfølgelig andre ideer, indtil i kan komme ud og flyve en anden dag

  Hvad koster en luftballon tur?

  Prisen på en ballonflyvning for 2 varierer lidt, alt afhængig af hvilket udbyder du vælger. Men prisen starter ofte på ca. 4.000 kr.

  for to personer, hvor den private ballontur til det romantiske hjørne, starter ved 10-11.000 kr. En dyr oplevelse men dog en oplevelse for livet, som med garanti vil være den glædelige oplevelse for din kæreste og dig

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Stuepige Kostumer

  Stuepige Kostumer

  Er du også træt af at skulle besøge onlineshops én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her

  Læs nu »