openworld logo

Romantisk brev til kæresten? Brug denne skabelon som inspiration

Når du elsker nogen, vil du nok også gerne give udtryk for det. Det kan være en svær øvelse, som du sikkert også har haft eller har problemer med? At vedligeholde romantikken hvad enten det er et helt nyt forhold eller af længere dato, kræver, at du bruger tid på det. Her gør det sig også gældende ud i de skrevne ord, hvor de gode tips til at holde kærligheden ved lige for evigt, absolut gør en forskel. Et romantisk brev til kæresten er både svært, men samtidig også ret nem at skrive. Det svære kommer nemlig, når du skal skrive brev nummer 3 eller 10.

Tit kommer du til at ramme det samme om og om igen.

Derfor kræver det lidt kreativitet og inspiration. Og det er netop, hvad du finder lidt af her

Hvad skal et romantisk brev til kæresten indeholde?

 • I bund og grund skal et kærestebrev ikke nødvendigvis indeholde flere tusinde ord, men derimod meget få ting. Disse ting er:
  • Ærlighed
  • Følelser
  • Romantik
  • Erotik

  Disse fire ting er alt, hvad du behøver for at sparke liv i romancen. Ærlighed betyder, at du skal være ærlig om dine følelser.

  Hvis du ikke elsker ham eller hende, så giver du falske forhåbninger.

  Her skal du selvfølgelig ikke udtrykke falske følelser indpakket ind i romantik. Hvis du derimod er vild med ham eller hende, så vær ærlig om det.

  Udtryk dig om hvorfor du er vild med personen, hvilket både gør sig gældende i ord, tekst og romantiske gaver til kæresten. Romantik og erotik kan blandes ind i teksten på en sober, simpel og sød måde.

  Få ord om om de jordnære ting som f.eks. hendes læber eller hans muskler, kan være nok til at give gnisten der netop sætter romantikken i gang

  Skabelon til et sødt romantisk brev til ham eller hende

  Her kommer en skabelon på et kærestebrev. Det er ikke noget unikum ud i flot poesi, men ganske jordnært ud i det jævne sprog.

  Det er skrevet til en kvinde i et længerevarende forhold, hvor brevet blev brugt sammen med en personlig romantisk gave til hende. Teksten og ordlyd vil betyde lidt indforstået ting, men ideen og pointen skulle dog stadig give lidt inspiration til, hvordan du kan skrive et sødt brev der indeholder de nævnte fire nødvendige ting.

  Det starter sådan her(hun har vitterlig et smukt navn): Overskrift: Til den xx(indsæt noget personligt)xxx kvinde med det utrolige smukke navn Skal starte med at sige til dig – Når du læser dette, vil mit nuværende stadie af kærlighed til dig være pist væk.

  Den vil derimod være mange tusinde gange forøget, fordi jeg elsker dig helt sindssygt. Den kærlighed til dig kan sammenlignes med at bestige et bjerg. Det går konstant op og op. forskellen på bjerget og dig er dog, at kærligheden aldrig forsvinder, for toppen nås aldrig.

  Det skyldes alle de helt ekstreme dejlige kvaliteter som du besidder. Det er svært at sætte ord på hvorfor jeg elsker dig overalt på jorden, for det er ikke bare 4, 10 eller 80 ting men uendelige mange flere grunde. Kan huske første gang jeg fik øjnene op for dig og blev ramt af lynet.

  Du stod foran ‘STED’ og stoppede mig lige der.

  Du skulle videre, da du havde travlt, men dog heldigvis manglede hjælp til noget fra mig. Jeg skal ikke kunne sige hvad du skulle have hjælp med, for jeg stod bare og sank hen i drømme. Drømme over hvor dejlig, skøn, sexet, lækker, fantastik en åbenbaring den kvinde der stod foran mig, var.

  Hvordan hendes vilde smukke øjne bare tryllebandt og sugede mig helt ind i hendes sjæl. Følelsen i mellemgulvet der tømte en for luft, fordi man ikke kunne modstå hendes kraft til at suge ens hjerte til sig.

  Følelsen af, at hele kroppen smeltede fuldstændig sammen. Og man blev som smeltet smør der bare gled langsomt henad gulvet. Følelsen af, at man bare måtte røre ved den sindssyge smukke kvinde foran en, lige meget hvad det skulle koste.

  Følelsen af, at man bare måtte vide mere om den kvinde.

  Følelsen af, at blive ramt af Amors pil på et splitsekund uden advarsel af nogen art, for det blev jeg dengang på ‘STED’.

  Hvordan dagene blev lyksalige ved følelsen af, at se et kort glimt af denne vidunderlige overnaturlige skønne kvinde, der vækkende en vild glæde indvendigt for hver dag der gik.

  Hvordan denne kvindes hypnotiske skinnede øjne, der lyste op som en aura rundt om hende, og fik alt andet til at fade væk i skygger. Hun fremstod som en engel, gjorde og gør mig både fortvivlet men samtidig også henrykt i glæde. Fandtes der virkelig sådan en skabning? Synet af hende når man dristede sig til at snakke med hende. Hendes skønhed var en helt vild mærkelig oplevelse, for man måtte bare i kontakt med hende lige meget hvad.

  Hendes fantastiske udseende som vækker en nerve, der driver hele vejen gennem rygmarven og ned i mellemgulvet.

  Synet af hendes finurlige mund der krænger lidt på skrå, når hun sidder og overvejer tingene. Det vækker lysten til at man bare må tage fat i hendes hoved og smage på hendes læber. Hendes læber som er verdens mest sexet ting, der er skabt i denne verden.

  Læberne med det drilske skrå smil og fregnen i overlæben, der får en til at ryste i underlivet.

  Hendes dejlige svævende gang der får ballerne til at hoppe lidt, og fremviser hendes numse. Hendes stemme er som en overnaturlig blanding af sensuelle skønne lyde med en svævende feminin tone, der går direkte ind i øregangen. Stemmen får ens hjerne til at synke ned i mellemgulvet med et brag.

  Braget der giver en lyst til så mange uartige ting.

  Hende der også er så spændende at lytte til, når man altså lige får de uartige tanker på afstand.

  Hun er oplyst, intelligent, tolerant og så uvirkelig sød, at man får helt dårlig samvittighed over en selv. For hvordan skal man dog kunne leve op til denne kvinde som indeholder så meget godhed, så selv Mother Teresa må få dårlig samvittighed.

  Det jeg prøver at sige i min lidt rodet tekst er, at jeg elsker dig mere, end jeg overhovedet kan beskrive eller sige. Du er virkelig verdens mest dejlige, sexet, spændende, søde, smukke og intelligente kvinde XXnavnXX, og aldrig nogensinde har jeg oplevet sådan en lykke indvendigt, som den du giver mig.

  ”Jeg elsker dig” er slet ikke sigende nok til at kunne beskrive min kærlighed til dig, men jeg er din for evigt eller så længe du tillader det, og vil anstrenge mig hvis du vil tillade det. Links til andre gode kilder: Kærlighedsbrev til ukendt person – Dailyrush

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  stewardesse kostume

  stewardesse kostume

  Vi har åbnet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Stewardesse kostume. Frem for selv at skulle finde priserne på forskellige shops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden Hvis der skal sættes fut i soveværelset

  Læs nu »
  Massageolie

  Massageolie

  Er du også træt af at skulle besøge onlineshops én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Massageolie, nemt og simpelt. Uanset hvilken retning man vender blikket, vil man oftest kunne finde

  Læs nu »
  Analdildoer

  Analdildoer

  Hvis du leder efter Analdildoer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere kigge på forskellige shops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. En analdildo er for dig, som har frække lyster i form

  Læs nu »
  Genfind lysten til at være lækker for hinanden

  Genfind lysten til at være lækker for hinanden

  Genfind lysten til at være lækker for hinanden? Det er det indre, der tæller, når to mennesker forelsker sig og bliver et par. Alligevel synes de fleste, at det ydre ikke er helt uden betydning. Når et forhold har holdt længe, sker det for mange par, at de sjældnere klæder sig pænt på for hinanden.

  Læs nu »
  Klitoris vibrator

  Klitoris vibrator

  Hvis du leder efter Klitoris vibratorer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere kigge på forskellige webshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Hvis du søger sexlegetøj til at fornøje dig selv eller

  Læs nu »
  We-Vibe

  We-Vibe

  Er du også træt af at skulle besøge webshops én efter én og sammenligne priser? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din We-vipe, nemt og simpelt. Siden 2006 har man for alvor set et boom af sexlegetøj til par

  Læs nu »
  Frække og sexede kostumer

  Frække og sexede kostumer

  Hvis du leder efter Frække kostumer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde produkterne på forskellige butikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Flere og flere kvinder og mænd er begyndt at

  Læs nu »
  Ting at lave i København med kæresten

  Ting at lave i København med kæresten

  Ting at lave i København med kæresten? Vi danskere kan nemt blive kulturblinde med vores gode gamle hovedstad. Om du er fra Jylland eller København er ligegyldigt, København er uden tvivl stedet for kærestepar. Tivoli er en oplagt mulighed. Hvis i befinder jer på Jylland, og ikke har været i Tivoli siden blå mandag, og

  Læs nu »