openworld logo

Romantisk brev til kæresten? Brug denne skabelon som inspiration

Når du elsker nogen, vil du nok også gerne give udtryk for det. Det kan være en svær øvelse, som du sikkert også har haft eller har problemer med? At vedligeholde romantikken hvad enten det er et helt nyt forhold eller af længere dato, kræver, at du bruger tid på det. Her gør det sig også gældende ud i de skrevne ord, hvor de gode tips til at holde kærligheden ved lige for evigt, absolut gør en forskel. Et romantisk brev til kæresten er både svært, men samtidig også ret nem at skrive. Det svære kommer nemlig, når du skal skrive brev nummer 3 eller 10.

Tit kommer du til at ramme det samme om og om igen.

Derfor kræver det lidt kreativitet og inspiration. Og det er netop, hvad du finder lidt af her

Hvad skal et romantisk brev til kæresten indeholde?

 • I bund og grund skal et kærestebrev ikke nødvendigvis indeholde flere tusinde ord, men derimod meget få ting. Disse ting er:
  • Ærlighed
  • Følelser
  • Romantik
  • Erotik

  Disse fire ting er alt, hvad du behøver for at sparke liv i romancen. Ærlighed betyder, at du skal være ærlig om dine følelser.

  Hvis du ikke elsker ham eller hende, så giver du falske forhåbninger.

  Her skal du selvfølgelig ikke udtrykke falske følelser indpakket ind i romantik. Hvis du derimod er vild med ham eller hende, så vær ærlig om det.

  Udtryk dig om hvorfor du er vild med personen, hvilket både gør sig gældende i ord, tekst og romantiske gaver til kæresten. Romantik og erotik kan blandes ind i teksten på en sober, simpel og sød måde.

  Få ord om om de jordnære ting som f.eks. hendes læber eller hans muskler, kan være nok til at give gnisten der netop sætter romantikken i gang

  Skabelon til et sødt romantisk brev til ham eller hende

  Her kommer en skabelon på et kærestebrev. Det er ikke noget unikum ud i flot poesi, men ganske jordnært ud i det jævne sprog.

  Det er skrevet til en kvinde i et længerevarende forhold, hvor brevet blev brugt sammen med en personlig romantisk gave til hende. Teksten og ordlyd vil betyde lidt indforstået ting, men ideen og pointen skulle dog stadig give lidt inspiration til, hvordan du kan skrive et sødt brev der indeholder de nævnte fire nødvendige ting.

  Det starter sådan her(hun har vitterlig et smukt navn): Overskrift: Til den xx(indsæt noget personligt)xxx kvinde med det utrolige smukke navn Skal starte med at sige til dig – Når du læser dette, vil mit nuværende stadie af kærlighed til dig være pist væk.

  Den vil derimod være mange tusinde gange forøget, fordi jeg elsker dig helt sindssygt. Den kærlighed til dig kan sammenlignes med at bestige et bjerg. Det går konstant op og op. forskellen på bjerget og dig er dog, at kærligheden aldrig forsvinder, for toppen nås aldrig.

  Det skyldes alle de helt ekstreme dejlige kvaliteter som du besidder. Det er svært at sætte ord på hvorfor jeg elsker dig overalt på jorden, for det er ikke bare 4, 10 eller 80 ting men uendelige mange flere grunde. Kan huske første gang jeg fik øjnene op for dig og blev ramt af lynet.

  Du stod foran ‘STED’ og stoppede mig lige der.

  Du skulle videre, da du havde travlt, men dog heldigvis manglede hjælp til noget fra mig. Jeg skal ikke kunne sige hvad du skulle have hjælp med, for jeg stod bare og sank hen i drømme. Drømme over hvor dejlig, skøn, sexet, lækker, fantastik en åbenbaring den kvinde der stod foran mig, var.

  Hvordan hendes vilde smukke øjne bare tryllebandt og sugede mig helt ind i hendes sjæl. Følelsen i mellemgulvet der tømte en for luft, fordi man ikke kunne modstå hendes kraft til at suge ens hjerte til sig.

  Følelsen af, at hele kroppen smeltede fuldstændig sammen. Og man blev som smeltet smør der bare gled langsomt henad gulvet. Følelsen af, at man bare måtte røre ved den sindssyge smukke kvinde foran en, lige meget hvad det skulle koste.

  Følelsen af, at man bare måtte vide mere om den kvinde.

  Følelsen af, at blive ramt af Amors pil på et splitsekund uden advarsel af nogen art, for det blev jeg dengang på ‘STED’.

  Hvordan dagene blev lyksalige ved følelsen af, at se et kort glimt af denne vidunderlige overnaturlige skønne kvinde, der vækkende en vild glæde indvendigt for hver dag der gik.

  Hvordan denne kvindes hypnotiske skinnede øjne, der lyste op som en aura rundt om hende, og fik alt andet til at fade væk i skygger. Hun fremstod som en engel, gjorde og gør mig både fortvivlet men samtidig også henrykt i glæde. Fandtes der virkelig sådan en skabning? Synet af hende når man dristede sig til at snakke med hende. Hendes skønhed var en helt vild mærkelig oplevelse, for man måtte bare i kontakt med hende lige meget hvad.

  Hendes fantastiske udseende som vækker en nerve, der driver hele vejen gennem rygmarven og ned i mellemgulvet.

  Synet af hendes finurlige mund der krænger lidt på skrå, når hun sidder og overvejer tingene. Det vækker lysten til at man bare må tage fat i hendes hoved og smage på hendes læber. Hendes læber som er verdens mest sexet ting, der er skabt i denne verden.

  Læberne med det drilske skrå smil og fregnen i overlæben, der får en til at ryste i underlivet.

  Hendes dejlige svævende gang der får ballerne til at hoppe lidt, og fremviser hendes numse. Hendes stemme er som en overnaturlig blanding af sensuelle skønne lyde med en svævende feminin tone, der går direkte ind i øregangen. Stemmen får ens hjerne til at synke ned i mellemgulvet med et brag.

  Braget der giver en lyst til så mange uartige ting.

  Hende der også er så spændende at lytte til, når man altså lige får de uartige tanker på afstand.

  Hun er oplyst, intelligent, tolerant og så uvirkelig sød, at man får helt dårlig samvittighed over en selv. For hvordan skal man dog kunne leve op til denne kvinde som indeholder så meget godhed, så selv Mother Teresa må få dårlig samvittighed.

  Det jeg prøver at sige i min lidt rodet tekst er, at jeg elsker dig mere, end jeg overhovedet kan beskrive eller sige. Du er virkelig verdens mest dejlige, sexet, spændende, søde, smukke og intelligente kvinde XXnavnXX, og aldrig nogensinde har jeg oplevet sådan en lykke indvendigt, som den du giver mig.

  ”Jeg elsker dig” er slet ikke sigende nok til at kunne beskrive min kærlighed til dig, men jeg er din for evigt eller så længe du tillader det, og vil anstrenge mig hvis du vil tillade det. Links til andre gode kilder: Kærlighedsbrev til ukendt person – Dailyrush

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Frækt / sexet lingeri og undertøj

  Frækt / sexet lingeri og undertøj

  Velkommen til Openworld.dk. Her på siden er vi vilde med Frækt lingeri, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Frækt lingeri. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at siden her gør valget lidt mere overskueligt. Frækt lingeri og lingeri af mere sexet karakter

  Læs nu »
  Pocketpussy

  Pocketpussy

  Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Pocketpussy, nemt og simpelt. Langt de fleste mænd kender til følelsen af at have behov for at

  Læs nu »
  Romantisk aften for hende? Tips til et par gode ideer

  Romantisk aften for hende? Tips til et par gode ideer

  Skal du prøve at score en ny kvinde med en romantisk aften? Eller kunne du bare godt tænke dig at gøre noget godt for din partner, som virkelig kan få hende til at værdsætte dig og jeres parforhold? Så kan det være en rigtig god idé at overraske din partner med en romantisk aften. Inden

  Læs nu »
  Gode romantiske julefilm til at skabe den rette julestemning

  Gode romantiske julefilm til at skabe den rette julestemning

  Hvis du leder efter romantiske julefilm til at skabe den gode julehygge mellem indkøb af julegave til kæresten, julemarkeder, gløgg og alt det andet, har vi her fundet frem til nogle af de populære amerikanske romantiske julefilm. De bedste julefim er, hvad der skaber den gode julestemning. Og en kold december aften med stearinlys og

  Læs nu »
  Guide til hvordan du bruger en vibrator til den gode nydelse

  Guide til hvordan du bruger en vibrator til den gode nydelse

  Undrer du dig over hvad man faktisk kan med en vibrator, og ikke mindst hvordan man bruger det populære sexlegetøj? Her får du en lille guide til hvordan du bruger en vibrator. Her finder du de traditionelle og måske også lidt tabu belagte måder til at opnå de dejlige seksuelle højder og glæder. For vibrator

  Læs nu »
  Slikkelapper

  Slikkelapper

  Hvis du leder efter Slikkelapper behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde produkterne på forskellige butikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Seneste Slikkelap Tilbud Hvis du er landet her leder du

  Læs nu »
  Romantisk ophold for 2

  Romantisk ophold for 2

  Romantisk ophold for 2 – Hvem vil ikke gerne det? Det kan være svært at nå alting i hverdagen. Ofte kan romantikken lide under presset fra arbejde, børn, motionen og alt andet der fylder i hverdagen. Det er med garanti en problemstilling, som også du kender til? Det kan du heldigvis råde bod med et

  Læs nu »
  Få din drømmekjole til dit bryllup? Det koster penge

  Få din drømmekjole til dit bryllup? Det koster penge

  Når man har fundet sit livs kærlighed og brylluppet er sat i gang, så er der mange ting, som skal ordnes. Alt fra lokaler, mad, invitationer og meget mere, men en af de allervigtigste aspekter for kvinden er ofte selve brudekjolen. Mange går og drømmer om den dag de skal giftes, og her har man

  Læs nu »