openworld logo

Romantisk brev til kæresten? Brug denne skabelon som inspiration

Når du elsker nogen, vil du nok også gerne give udtryk for det. Det kan være en svær øvelse, som du sikkert også har haft eller har problemer med? At vedligeholde romantikken hvad enten det er et helt nyt forhold eller af længere dato, kræver, at du bruger tid på det. Her gør det sig også gældende ud i de skrevne ord, hvor de gode tips til at holde kærligheden ved lige for evigt, absolut gør en forskel. Et romantisk brev til kæresten er både svært, men samtidig også ret nem at skrive. Det svære kommer nemlig, når du skal skrive brev nummer 3 eller 10.

Tit kommer du til at ramme det samme om og om igen.

Derfor kræver det lidt kreativitet og inspiration. Og det er netop, hvad du finder lidt af her

Hvad skal et romantisk brev til kæresten indeholde?

 • I bund og grund skal et kærestebrev ikke nødvendigvis indeholde flere tusinde ord, men derimod meget få ting. Disse ting er:
  • Ærlighed
  • Følelser
  • Romantik
  • Erotik

  Disse fire ting er alt, hvad du behøver for at sparke liv i romancen. Ærlighed betyder, at du skal være ærlig om dine følelser.

  Hvis du ikke elsker ham eller hende, så giver du falske forhåbninger.

  Her skal du selvfølgelig ikke udtrykke falske følelser indpakket ind i romantik. Hvis du derimod er vild med ham eller hende, så vær ærlig om det.

  Udtryk dig om hvorfor du er vild med personen, hvilket både gør sig gældende i ord, tekst og romantiske gaver til kæresten. Romantik og erotik kan blandes ind i teksten på en sober, simpel og sød måde.

  Få ord om om de jordnære ting som f.eks. hendes læber eller hans muskler, kan være nok til at give gnisten der netop sætter romantikken i gang

  Skabelon til et sødt romantisk brev til ham eller hende

  Her kommer en skabelon på et kærestebrev. Det er ikke noget unikum ud i flot poesi, men ganske jordnært ud i det jævne sprog.

  Det er skrevet til en kvinde i et længerevarende forhold, hvor brevet blev brugt sammen med en personlig romantisk gave til hende. Teksten og ordlyd vil betyde lidt indforstået ting, men ideen og pointen skulle dog stadig give lidt inspiration til, hvordan du kan skrive et sødt brev der indeholder de nævnte fire nødvendige ting.

  Det starter sådan her(hun har vitterlig et smukt navn): Overskrift: Til den xx(indsæt noget personligt)xxx kvinde med det utrolige smukke navn Skal starte med at sige til dig – Når du læser dette, vil mit nuværende stadie af kærlighed til dig være pist væk.

  Den vil derimod være mange tusinde gange forøget, fordi jeg elsker dig helt sindssygt. Den kærlighed til dig kan sammenlignes med at bestige et bjerg. Det går konstant op og op. forskellen på bjerget og dig er dog, at kærligheden aldrig forsvinder, for toppen nås aldrig.

  Det skyldes alle de helt ekstreme dejlige kvaliteter som du besidder. Det er svært at sætte ord på hvorfor jeg elsker dig overalt på jorden, for det er ikke bare 4, 10 eller 80 ting men uendelige mange flere grunde. Kan huske første gang jeg fik øjnene op for dig og blev ramt af lynet.

  Du stod foran ‘STED’ og stoppede mig lige der.

  Du skulle videre, da du havde travlt, men dog heldigvis manglede hjælp til noget fra mig. Jeg skal ikke kunne sige hvad du skulle have hjælp med, for jeg stod bare og sank hen i drømme. Drømme over hvor dejlig, skøn, sexet, lækker, fantastik en åbenbaring den kvinde der stod foran mig, var.

  Hvordan hendes vilde smukke øjne bare tryllebandt og sugede mig helt ind i hendes sjæl. Følelsen i mellemgulvet der tømte en for luft, fordi man ikke kunne modstå hendes kraft til at suge ens hjerte til sig.

  Følelsen af, at hele kroppen smeltede fuldstændig sammen. Og man blev som smeltet smør der bare gled langsomt henad gulvet. Følelsen af, at man bare måtte røre ved den sindssyge smukke kvinde foran en, lige meget hvad det skulle koste.

  Følelsen af, at man bare måtte vide mere om den kvinde.

  Følelsen af, at blive ramt af Amors pil på et splitsekund uden advarsel af nogen art, for det blev jeg dengang på ‘STED’.

  Hvordan dagene blev lyksalige ved følelsen af, at se et kort glimt af denne vidunderlige overnaturlige skønne kvinde, der vækkende en vild glæde indvendigt for hver dag der gik.

  Hvordan denne kvindes hypnotiske skinnede øjne, der lyste op som en aura rundt om hende, og fik alt andet til at fade væk i skygger. Hun fremstod som en engel, gjorde og gør mig både fortvivlet men samtidig også henrykt i glæde. Fandtes der virkelig sådan en skabning? Synet af hende når man dristede sig til at snakke med hende. Hendes skønhed var en helt vild mærkelig oplevelse, for man måtte bare i kontakt med hende lige meget hvad.

  Hendes fantastiske udseende som vækker en nerve, der driver hele vejen gennem rygmarven og ned i mellemgulvet.

  Synet af hendes finurlige mund der krænger lidt på skrå, når hun sidder og overvejer tingene. Det vækker lysten til at man bare må tage fat i hendes hoved og smage på hendes læber. Hendes læber som er verdens mest sexet ting, der er skabt i denne verden.

  Læberne med det drilske skrå smil og fregnen i overlæben, der får en til at ryste i underlivet.

  Hendes dejlige svævende gang der får ballerne til at hoppe lidt, og fremviser hendes numse. Hendes stemme er som en overnaturlig blanding af sensuelle skønne lyde med en svævende feminin tone, der går direkte ind i øregangen. Stemmen får ens hjerne til at synke ned i mellemgulvet med et brag.

  Braget der giver en lyst til så mange uartige ting.

  Hende der også er så spændende at lytte til, når man altså lige får de uartige tanker på afstand.

  Hun er oplyst, intelligent, tolerant og så uvirkelig sød, at man får helt dårlig samvittighed over en selv. For hvordan skal man dog kunne leve op til denne kvinde som indeholder så meget godhed, så selv Mother Teresa må få dårlig samvittighed.

  Det jeg prøver at sige i min lidt rodet tekst er, at jeg elsker dig mere, end jeg overhovedet kan beskrive eller sige. Du er virkelig verdens mest dejlige, sexet, spændende, søde, smukke og intelligente kvinde XXnavnXX, og aldrig nogensinde har jeg oplevet sådan en lykke indvendigt, som den du giver mig.

  ”Jeg elsker dig” er slet ikke sigende nok til at kunne beskrive min kærlighed til dig, men jeg er din for evigt eller så længe du tillader det, og vil anstrenge mig hvis du vil tillade det. Links til andre gode kilder: Kærlighedsbrev til ukendt person – Dailyrush

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Brystklemmer

  Brystklemmer

  Som du kan se nedenfor er der mange Brystklemmer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi startet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden. Både mænd og kvinder har mange erogene

  Læs nu »
  Hvordan giver man et godt handjob?

  Hvordan giver man et godt handjob?

  hvordan giver man et godt handjob? Kort fortalt skal du huske: Glidecreme Start roligt Spørg/lyt/føl dig frem Brug fast greb Vedvarende rytme op til klimaks Det kræver selvfølgelig lidt mere forklaring. Et håndjob er ikke bare at bevæge hånden op og ned. Hvordan man end vender og drejer det, så er alle mænd forskellige og

  Læs nu »

  Scor.dk anmeldelse – Den frække danske dating side

  Hvis du søger en dating side, der ikke henvender sig til kærligheden, men mere til affære, sidespring og normal ‘hygge’, så er Scor.dk måske det rette valg for dig. Dating portalen er meget lig en andre som f.eks. denne VictoriaMilan.dk anmeldelse, hvor det primært går ud på den seksuelle del frem for den mere langsigtet

  Læs nu »
  Womanizer Pro W500 klitoris stimulator

  Womanizer Pro W500 klitoris stimulator

  Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Womanizer pro w500 klitoris stimulator fra mange gode danske online forhandlere, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde produkterne på hver enkelt shop. Womanizer

  Læs nu »
  Billig overnatning med romantisk weekendophold for to i København

  Billig overnatning med romantisk weekendophold for to i København

  Hvis du vil være romantisk med kæresten, så kræver romantikken også at i oplever noget sammen. Her er ophold væk fra jeres normale omgivelser, en naturlig ting. Det giver jer ikke bare den fælles oplevelse, men i er også sammen uden forstyrrelser som familie, venner og andet. Hvorfor ikke en billig overnatning med romantisk weekendophold

  Læs nu »