openworld logo

Maden er vejen til kærligheden

Maden er vejen til kærligheden eller det vil sige; Vejen til en mands hjerte går gennem maven, siges det. Lækkert mad er noget kvinder og mænd i alle aldre elsker, og derfor er mad et centralt omdrejningspunkt indenfor mange ting, og selvfølgelig også kærligheden. Oplevelser er noget der styrker kærlighedsforholdet. Her er lækre mad oplevelser noget alle elsker, så det er oplagt som en god overraskelse til f.eks. en romantisk aften for hende eller ham som du elsker.

Hvad end i har været sammen i meget kort tid, eller måske i rigtig mange år, så er der en grund til hvorfor en god middag er oplagt som date ide, helt ligesom det er noget der kan glæde kæresten

Mad som forførelse af din kærlighed?

 • . Mad giver os som mennesker de nødvendige ingredienser og næringsmidler til at styrke kroppens funktioner.

  Her kan det være mad der gør dig mere løssluppen eller frigiver opløftende hormoner, hvor vin til kan sætte ekstra skub i tingene. At blive veltilpas er dog, hvad god mad gør ved os alle.

  Det at være veltilpas, mæt og afslappet er absolut det perfekte forspil til at styrke forholdet mellem jer, og som også kan peppe sexlivet op. Du kan vælge at inviterer kæreste ud eller lave din egen mad med f.eks. gode score opskrifter fra Coop her. At gå ud og spise koster ofte flere penge end lav en lækker middag derhjemme.

  Det at gå ud kan dog også skabe den hyggelige aften med følelsen af at komme ud og opleve. Den hyggelige middag i de private og måske intime omgivelser, giver godt nok ikke turen ud i byen hvor i får skabt den lange appetit til senere. Dog har en privat middag i hjemlige omgivelser dog den fordel, at forspillet kan blive mere løssluppen og intens

  Inviterer kæresten ud og spise?

 • Hvis du vil inviterer kæresten ud og spise, så skal du selvfølgelig også have inspiration til gode steder, der kan være den perfekte gourmet oplevelse til ham eller hende. Der findes flere tusinde spisesteder i Danmark som vi kan ikke kan vise.

  Men de nedenstående steder er fordelt rundt i landet, og kan være den gode inspiration til dig: Le Cog i Århus C som er bar & restaurant byder dig på en hyggelig og intim cafe omgivelse.

  Her får du god kvalitets mad med lækre råvarer. Fokus er på det franske og nordiske køkken indenfor innovativ madlavning.

  Udover de afslappende omgivelser til det romantiske islæt, er det også en cafe hvor i kan nyde hinandens selvskab over en fadøl eller andet, der kan være med til at gøre tingene endnu mere løssluppen. Mad ud af huset kan du finde ved Gastro13 der er placeret i Silkeborg og Herning, hvor du selvfølgelig også kan spise ude, hvis ikke det skal være den intime hjemme middag. Her finder du lækre menuer hvor der er kræset for detaljerne i anretningerne. Der bydes på blandt andet tapas retter med mere, hvor i som kærester kan blive helt intime ved at dele maden, der måske bliver smagt både på hinanden og maden.

  St Pauls Apothek Århus er over 100 år gammel, og er placeret i Jægergårdsgade. Her finder du lækre retter indenfor dansk inspireret mad. Der er også mulighed for at fornøje jer med forskellige spændende spiritus der kan få jer til at slappe helt af sammen. Goma på Kongensgade i Odense byder dig på det japanske køkken.

  Hvis du vil overraske din kæreste eller måske daten med japansk, så byder Goma på traditionsrige Kaiseki Style med små velsmagende og vellavet retter. taurant Grønnegade i København ligger kun et stenkast fra Kongens Nytorv. Her finder du kærlighed ud i madlavningen, som er inspireret fra det franske og danske køkken. Absolut et besøg værd hvis du skal skabe en romantisk stund med kæresten for restauranten er børnefrizone fra 0-8 års børn.

  Italiensk romantisk i KBH kan du finde på Ristorante Fabio som ligger midt i hjertet af Frederiksberg.

  En intim og lækker oplevelse hvor du kan få en romantisk middag med kæresten. Hvis i kommer tidligt, kan det give jer absolut fred og ro til at synke hen i hinandens øjne uden distraktioner

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig: