openworld logo

50Plusmatch.dk anmeldelse – Dating siden fra 50 år holder hvad den lover?

Hvis du søger efter en senior dating side, så læs denne 50Plusmatch.dk anmeldelse af portalen der er lavet til personer på udkig efter et seriøst forhold i aldersgruppen 50+ år.

Alle vil gerne finde kærligheden, og med online dating er det blevet noget nemmere.

Brug en dating side der er beregnet til den helt rigtige aldersgruppe.

Men en niche bestemt side er det ofte nemmere at finde og komme i gang med at date. Specifikationer for 50Plusmatch.dk:

 • Målrettet +50 år
 • Gratis tilmelding
 • Ubegrænset send/modtag af beskeder
 • Ubegrænset søgning efter andre medlemmer
 • Sikker dating m. anonymt e-mail system

Konceptet bag 50Plusmatch.dk?

Ligesom med Senior.dk så er 50Plusmatch.dk som navnet siger, målrettet til dig der er over 50 år. Hvordan du end vender og drejer det, så er alder en af de første søgekriterier når vi søger et nyt match.

Derfor er en dating side der er målrettet til en bestemt aldersgruppe, måske et bedre valg end den brede dating side som f.eks. Dating.dk med flere brugere, men som starter fra 18 år til 90 år. Firmaet bag, MatchMedia, er registreret i Holland og har satset på Europa dating der udover aktiviteten i Danmark, også er aktiv i Sverige, Belgium og Holland. Det betyder selvfølgelig ikke, at de skærer over en kam. Vi hver for sig har anderledes kulturer, og det gør sig også gældende for, hvordan vi dater.

Gevinsten ved at firmaet også opererer andre steder, er, at de kan bruge den gode samlet erfaring til at optimerer bruger oplevelsen på hver dating side

Hvad får du med en profil på senior dating siden?

Du får en dating side der tager senior dating seriøs med kontaktannoncer for dig der søger en partner eller bekendt. Siden er opbygget på en enkel måde.

Det giver dig som bruger, en hurtig og nem navigering uden alt for meget forstyrrende og irriterende, der absolut ikke hjælper til at skabe overblik.

Opret profilen med navn, alder, køn, interesser m.m.

og selvfølgelig også en beskrivende tekst indenfor ting som ‘hvem er jeg’, ‘mit udseende’, ‘dette vil jeg fortælle om min fritid’, ‘hvem ønsker jeg at finde’, ‘hvad jeg ønsker i et forhold’ og ‘min drømmeferie’. Disse kriterier giver de andre brugere mulighed for få indtryk af dig.

Til sidst trykker du på aktiveringsmail, og så er du faktisk klar til at gå i gang.

Køn på sidens brugere er stort set lige fordelt, med 50% mænd og 50% kvinder, som du kan se på forsiden lige her. Den gratis profil på dating siden giver adgang til flere forskellige funktioner, som du ikke får ved tilsvarende sider som f.eks. Senior.dk.

Selvfølgelig er der begrænsninger, for den gratis version er kun til at vise dig, hvor godt produktet er.

Det gør, at du måske vælger at vil have adgang til de flere funktioner som du får med et betalende medlemskab

Funktioner med abonnement?

Den aktive kommunikation med chatroom, beskeder, profilstatistikker m.m. får du med et premium medlemsskab, hvor du kan se mulighederne her.

 • God og nem søgefunktion
 • Se hvem der har besøgt din profil
 • Se søgeprofilen for andre brugere
 • Send personlige meddelelser
 • Send ubegrænset interesse meddelelser
 • Send personlige beskeder
 • Chat og messenger funktion
 • Billede vil blive vist oftere
 • Deltag på Things2Share
 • Spil online quiz med andre brugere og lær hinanden at kende
 • Kan bruges som app på Android og Apple enheder
 • Trustpilot score på 7,5

Hvad koster 50Plusmatch.dk?

Selv om gratis versionen faktisk kan bruges, så giver den betalende profil dog meget bedre dating muligheder. Prisen for medlemskab ser sådan ud:

 • 179,- kr.

  pr.

  mnd. hvis du betaler for 1 mnd. ad gangen

 • 119,- kr.

  pr. mnd. hvis du betaler for 3 mnd.

  ad gangen

 • 79,- kr. pr. mnd.

  hvis du betaler for 6 mnd.

  ad gangen

 • 59,- kr. pr. mnd.

  hvis du betaler for 12 mnd. ad gangen.

Fordeling af brugere på siden?

Fordelingen af køn på brugere på dating siden er halvt om halvt lige nu ifølge forsiden. Det skal dog siges, at for ikke så lang tid siden var fordelingen et klart overtal af kvinder.

 • 50% mænd
 • 50% kvinder

Fordele?

Hvad der gør 50plusmatch.dk til et godt sted at søge kærligheden for dig over 50 år?

 • Det gratis medlemskab giver dig faktisk mulighed for at arrangerer dating
 • Et dating site der er nem at bruge, overskueligt og ikke mindst, nemt at komme i gang med
 • Sikker dating med anonymt e-mail system
 • Ubegrænset brug af modtag og send af beskeder/meddelelser

Ulemper?

Der er selvfølgelig altid ting der trækker ned, og vi har selvfølgelig opsporet erfaringer til at give dig en objektiv vurdering. Problemet ved online dating er, at folk skal tage et aktivt valg for at komme i kontakt med andre. Og ofte sidder der for mange inaktive og venter på at blive kontaktet fremfor selv at være opsøgende.

 • Dating siden virker til at have et overtal i jyder, hvilket selvfølgelig ikke betyder, at der kun findes folk fra Jylland.
 • For mange brugere virker afskrækket ved at smide et billede på deres profil, hvilket trækker ned når man skal date.

Hvorfor vælge 50plusmatch.dk?

Hvis du kan lide den hurtige adgang til en overskuelig dating side, så er teknikken og navigering ved 50plusmatch.dk absolut en god oplevelse. Mange brugere føler sig trygge både med en følelse af fællesskab, men også sikkerheden ved at en aktiv support overvåger og fjerner eventuelle falske profiler.

Derudover, virker der altid til at være mindst et par hundrede brugere online, så der altid nogen at snakke med. En nem, overskuelig og glimrende dating side der giver dig det de lover, og klart en af de bedste dating sider til det modne publikum

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Fleshlight

Fleshlight

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Fleshlights fra mange gode butikker fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde produkterne på hver enkelt butik. Der findes mange måder at

Læs nu »
Maden er vejen til kærligheden

Maden er vejen til kærligheden

Maden er vejen til kærligheden eller det vil sige; Vejen til en mands hjerte går gennem maven, siges det. Lækkert mad er noget kvinder og mænd i alle aldre elsker, og derfor er mad et centralt omdrejningspunkt indenfor mange ting, og selvfølgelig også kærligheden. Oplevelser er noget der styrker kærlighedsforholdet. Her er lækre mad oplevelser

Læs nu »
Ny seng? 4 gode grunde til at købe én med sengegavl

Ny seng? 4 gode grunde til at købe én med sengegavl

Er du i tvivl om hvorvidt du bør have en sengegavl? Døjer du med komfortproblemer i sengen? Hvis ja, så kan du læse med herunder, blive klogere på sengegavles fordele samt få inspiration til valg af sengegavl. En seng med gavl giver et luksuriøst og hyggeligt soveværelsemiljø Hvis du godt kan lide at dit soveværelse

Læs nu »
Lav en romantisk aften for ham du holder af med disse råd

Lav en romantisk aften for ham du holder af med disse råd

Når man har en kæreste, som man virkelig holder af helt ind til benet, ønsker man selvfølgelig at vedkommende skal have det godt. Dette gøres eksempelvis ved, at man i hverdagen husker at komplimentere ham, men også at man med sit kropssprog viser, at man virkelig holder af ham. Det er disse hverdagsting, som er

Læs nu »
Ideer til romantiske ting for kæresten

Ideer til romantiske ting for kæresten

Romantiske ting at gøre for kæresten? Ønsker du at gøre noget særligt for din kæreste eller date, men er du tom for ideer? Der findes mange unikke og romantiske ideer der kan vise kæresten at han/hun betyder alverden for dig, også helt uden at det skal koste dig tre måneders husleje. De fleste elsker, når

Læs nu »
Politi kostumer

Politi kostumer

Hvis du leder efter Politi kostumer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige butikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Hvis du vil peppe sexlivet lidt op, kan et

Læs nu »