openworld logo

Hvorfor mænd frier i julen? Find det korte svar lige her

Hvorfor mænd frier i julen? Hvis du ikke vidste det, så er juleaften(og nytårsaften) faktisk et tidspunkt der er ret udbredt for frieri. Julen er hyggelig, hvor duften af gran og det smukke lys har et romantisk skær over sig. Mange tænker at når maden med mere er overstået, så er det perfekte tidspunkt at fri til sin udkårne, hvilket du kan læse mere om på bryllupsuniverset.dk her.

Juleaften er nemlig velvalgt når den udkårne skal have den lille firkantet pakke med en ring, der helt oplagt kan ligge som gave under juletræet. Det er en smuk tanke og scenario, for at hun får en pakke med en ring i(hvis det er manden der frier), og manden der falder på knæ foran familien som vidner, og anmoder om hendes hånd og hjerte, er en super romantisk og smuk ting

Hvorfor julen og nytår er godt tidspunkt at fri på?

Grunden til hvorfor mange mænd vælger netop juleaften hjerternes fest som tidspunktet for at fri til deres udkårne, skyldes nok, at julen er forbundet med det hyggelige, og ofte også romantiske.

Juletiden med afslapning og hygge, med mindre man arbejder alle dagene, er hyggelig især hvis der kommer sne og mange helligdage. Faktisk er julen som tidspunktet for frieri noget der er eskalerende gennem de senere år.

Hvis hvis du undersøger forskellige bryllupssider og forums, så er der rigtig mange historier fra kommende brude om at deres udkårne har faldet på knæ foran hende og familien. Det er selvfølgelig ikke kun juleaften, for juledag som er mindst lige så hyggelig, er også en populær dag at fri på.

Helt lige som nytårsaften hvor vi skyder det nye år ind

Måden du kan fri på

Hvis du har bestemt dig for at fri til hende eller ham, så skal det selvfølgelig gøres til en uforglemmelig oplevelse.

Det kan gøres forholdsvis nemt og uden at det koster en formue. Du kan vælge den klassiske med at finde en gave der indeholder en ring, og så gå ned på knæ foran juletræets romantiske lysskær og anmode om hendes/hans hånd. Her er det smarte træk at være sikker, for det kan være lidt problematisk at anmode om hendes hånd foran familien juleaften, og så siger hun nej. Fordelen ved at fri til hende juleaften er, at du aldrig vil glemme tidspunktet igen.

Det med at huske årsdagen er noget, som mange siger især mænd er ret gode til at glemme. Du kan også vælge at fri i juledagene hvor du kan være lidt kreativ og måske vælge at bruge radioen.

Vær sikker på at hun hører pågældende radiokanal, og aftal med radiostationen gennem lytterønsker at du frier til hende on-air. Hvis du vil fri til din kæreste, kan det tænkes at du skal i gang med planlægningen med at skabe det perfekte romantiske snit og du skal jo finde en julegave til kæresten alligevel. Vælg julen som hjerternes fest til at fri til hende.

Og hvis du skal gøre det på den konservative måde, kan du spørge om hendes hånd ved faderen først – Det giver det ekstra romantiske pift over tingene(Selv i de politiske korrekte krænker tider, er det en sød ide)

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Glidecreme

Glidecreme

Som du kan se nedenfor er der mange Glidecremer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har

Læs nu »
Slikkelapper

Slikkelapper

Hvis du leder efter Slikkelapper behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb.

Læs nu »