openworld logo

Genfind lysten til at være lækker for hinanden

Genfind lysten til at være lækker for hinanden? Det er det indre, der tæller, når to mennesker forelsker sig og bliver et par.

Alligevel synes de fleste, at det ydre ikke er helt uden betydning. Når et forhold har holdt længe, sker det for mange par, at de sjældnere klæder sig pænt på for hinanden.

I forelskelsesfasen kan det virke som verdens vigtigste anliggende, at man ser godt ud for den anden, mens dette hurtigt glemmes, når forholdet har vist sig at holde. Selv når man har været sammen i flere år, holder man ikke op med at værdsætte den andens udseende og stil, når de gør noget ud af den. Er både dig og din partner kommet ind i en vane, hvor joggingbukserne og t-shirten med katte- eller simpsonprint tiltrækker lidt for ofte? Så gør det til en fælles opgave at finde tilbage på det moderigtige spor og læs med her, når denne guider hjælper jer godt på vej

Ryd op

Første punkt på jeres dagsorden for at genfinde den stil, der tiltrækker, er at rydde op i den, der ikke gør. Åbn jeres tøjskabe og sortér i alt, I ikke bruger.

Ydermere skal der også ryddes godt ud i sofauniformen, de ødelagt t-shirts og trøjerne med malerpletter. Det underlige, krøllede, for store eller små tøjdele bør sendes til genbrug, mens resten, der ikke er bør ses af andre menneskeøjne, skal smides helt ud. Når garderoben er tømt for tøj, der hører til på andre galakser, er I klar til at fylde det på ny med flotte, nye og sexede items

Find nye dele

Nye, flotte items skal erstatte de, der er blevet smidt ud. Når I sammen shopper den nye garderobe, er det vigtigt, at I er opmærksomme på ikke at begå de samme fejl som tidligere. Tøjet bør passe og komplimentere jeres kropsform, ligesom design bør være valgt med omhu og med øje for sæsonens trends.

Skab en basisgarderobe, der dækker alle behov og lever op til kravene om gode størrelser og designs.

Vær opmærksom på, hvad I før havde i klædeskabet, der ikke klædte jer. Gik manden i alt for oversize trøjer før, er det på tide at prøve en striktrøje, der for alvor sidder pænt på kroppen.

Hvis kvinden valgte store jeans, er det nu måske tiden til at prøve et par, der fremhæver formerne

Brug hinanden

Når I har gjort det til en fælles mission at ændre hver af jeres stil, bør det ikke kun være for hinandens skyld, men derimod fødes af et indre ønske om at genfinde sin ungdommelighed og attraktive side.

Ingen forhold tåler, at den ene dikterer over den anden eller ændrer sig markant blot for at glæde sin partner. Vær ærlig om jeres ønsker, behov og forventninger og brug dermed hinanden på positiv vis. Snak om, hvad der tiltrækker jer ved hinanden.

Komplimentér hvad I finder attraktivt, at den anden gør, men vær også ærlig omkring de ting, I ønsker den anden iklædte sig i mindre grad. Når I har ryddet ud i garderoben og fyldt den igen med nye gode items, er det på tide også at rydde ud i de gamle, dårlige vaner.

Sæt jer nogle mål ud fra jeres samtale med hinanden; måske lørdag skal være dagen, hvor I dresser op for hinanden, måske skal der gå lidt længere fra I går ind ad døren til joggingbukserne er taget på, eller måske I skal være bedre til at vælge nogle outfits, I ved, den anden finder flotte

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler

Vi har åbnet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Bækkenbundskugle. Frem for at skulle besøge forskellige forhandlere kan du nu

Læs nu »
Lolita dukker

Lolita dukker

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Lolita dukker fra mange

Læs nu »