openworld logo

Find den perfekte ring til din forlovede? brug disse tips til udvægelse

Har du tænkt over det længe og nu er tiden kommet til, at du skal fri til hende? Inden i skal få den optimale bryllupsoplevelse der kræver mange forberedelser, så skal du selvfølgelig også gøre dig dine forberedelser inden du kan gå ned på knæ. Find den perfekte ring til din forlovede hvilket kan være en svær opgave, hvis du famler i blinde over at skulle købe en ring.

Her giver vi dig et par tips til hvad og hvordan, så du får pejlet dig ind på den rigtige type af ring, som hun elske at gå med resten af sit liv

Find størrelsen på ringen?

Den svære opgave som måske ikke kan løses. For du skal selvfølgelig have pejlet dig ind på hendes ringstørrelse, før du køber en ring til at fri med.

Hvis du er heldig, så har hun ringe liggende som du kan ”låne” og få taget mål af eller aflæse målet på. Du kan også kopierer en af hendes ringe i et stykke sæbe, og spørge en guldsmed om størrelsen.

Alternativt kan du være heldigt, at hendes veninder kan være dig behjælpelig med hendes ringstørrelse

Pris på forlovelsesringen

Måske du er personen hvor økonomi også har indflydelse på din levevis, så ringen behøver ikke nødvendigvis at koste 3 måneders løn.

Det er heldigvis heller ikke et krav eller nødvendigt, for du kan finde en sød diamantring til stort set alle priser, hvor det er vigtigere at du får den bedste ring indenfor dit budget. Her gælder det om at finde den rigtige guldsmed med flotte smykker.

Hvis du f.eks. bor i Herning eller Vestjylland kan du med fordel besøge Guldsmeden Facius der har et stort udvalg af guldringe, vielsesringe osv.

Helt ligesom du finder en god forhandler hvad end du bor i Sønderjylland, Fyn eller måske København

Hendes dagligdag?

Når du skal finde en så vigtig ring som en forlovelsesring der nok vil blive brugt på daglig basis, så er det vigtigt at du vælger en ring der passer til hendes dagligdag. Hvilket arbejde har hun? Er hun kok, slagter, rengøringskone eller andet, hvor hænderne bliver brugt til fysisk arbejde og udsat for diverse, eller har hun et job hvor hænderne ikke har mulighed for miljømæssige påvirkninger.

Måske dyrker hun meget outdoor sport eller roder i haven stort set hver dag? Hvad der sker i dagligdagen som kan påvirke ringen er meget smart at tage med i betragtning og udvælgelse af ring. Her skal du overveje design, diamant og materiale i ring, hvor forhøjninger kan hænge fast eller blive ”smadret” ved sport eller andet

Ringens stil

Den vigtigste ting er nok stilen, for du skal selvfølgelig købe en ring som falder i hendes smag og stil. Her er skal du overveje om hun er til det stilrene, klassiske, vovet, pompøse eller bare ønsker det minimalistiske udtryk i stilen. Det er trods alt en ring som hun skal bære indtil døden jer skiller, så sørg for at vælge en ring der passer ind. Her er det nemmeste selvfølgelig at se på stilen i hendes eksisterende accessories og vælge ud fra dette.

Den sikre ring er ofte at vælge noget i den klassiske stil, hvor platin, hvidguld eller guld med en enkelt sten, er den hyppigst brugte forlovelsesring. Du kan også gå efter den moderne stil, hvor dagens tidsalder ”tillader” at bruge en ring der ikke umiddelbart ligner en forlovelsesring.

Her finder du efterhånden mange lækre styles i både de klassiske dyder i andre former, eller mere moderne og vovet ringe. Den glourøse, pompøse eller vintage stil kan være en mulighed, men her skal du dog være 100% sikker på, at din udkårne også kan lide det, for ellers vil du fejle stort

Sten og metal?

Du skal selvfølgelig også gøre dig nogle overvejelser om hvilken metal ringen skal være i. Er hun til de gyldne smykker? Sølv smykker? Måske de rosa smykker? Brug hvidguld eller gult guld hvis hendes eksisterende smykker og accessories er i de gyldne smykker. Hvis hun har mange smykker med rødligt skær, skal forlovelsesringen nok være i rosa guld. Stenen skal selvfølgelig også vælges, og her kan du vælge mellem diamant eller en farvet ædelsten som rubin, safir eller smagrad.

Diamanter er de hyppigst brugte, hvor du finder både de almindelige hvide, og de mere sjældne og dyrere farvede diamanter

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Politi kostumer

Politi kostumer

Hvis du leder efter Politi kostumer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

Læs nu »