openworld logo

4 tips til at vælge det rigtige sengebord til soveværelset

Skal I have nye sengeborde? Der kan være mange grunde til det; måske trænger soveværelset til et nyt look, måske har I netop købt en ny seng, eller måske er I blot trætte af de gamle. Uanset hvad, skal I have nye. Der er mange at vælge imellem, så det gælder om at finde det helt rigtige til jer.

1: Vælg rigeligt med bordplads

Først og fremmest skal I tænke over sengebordets formål. Formålet med sengeborde er, at man nemt kan finde de ting, man har brug for, inden man går i seng, i løbet af natten og om morgenen. Derfor skal sengebordets overflade passe til jeres mængde af ting, som I kan have brug for. De fleste mennesker har en sengelampe på bordet, men der kan være mange flere ting end det. Der kan være briller, et glas vand, en bog, håndcreme, mobilen, et vækkeur og meget, meget mere. Hvis I ved, hvad I har brug for på sengebordet, bliver det meget nemmere at finde et, der passer til jeres behov.

2: Overvej mulighederne for opbevaring

Man kan også have brug for ting, som man ikke har lyst til at have liggende fremme. I sådanne tilfælde kan det være rart, hvis sengebordet har en skuffe eller et skab. Det kan for eksempel være telefonens oplader, der gemmes væk, fordi den ikke pynter på værelsets look. Det kan være batterierne til jeres vækkeur, det kan være pudsekluden til dine briller, det kan være ekstra pærer til sengelampen eller noget helt andet. Derudover er det jo altid skønt med mere opbevaring. Et menneskeliv fylder meget, så jo mere plads, jo bedre.

3: Tænk over bordets højde

Husk at bordet også skal passe til sengens højde. Et sengebord er jo til for at gøre det nemmere at nå ting, så det giver ingen mening, hvis bordet er så lavt eller så højt, at det bliver besværligt. Sengebordet skal have en højde, hvor du komfortabelt kan strække dig arm ud over sengens kant og nå det, du skal bruge. Derfor er et sengebord normalt på højde med, eller kun en lille smule lavere end, sengen. Det er simpelthen den højde, der er mest praktisk.

4: Husk bordets udseende

Selvfølgelig skal sengebordet være smart og funktionelt, men det skal bestemt også være flot. Man kunne i princippet godt bruge en papkasse som sengebord; den har et passende overfladeareal, den har opbevaring, og stiller du den på siden, kan den måske endda have den rette højde. Alligevel bruger ingen papkasser som sengeborde, fordi det ikke er pænt. Sengebordet skal passe til hele soveværelsets udseende. Måske matcher den sengens farve eller måske er den lavet i samme materiale som jeres garderobeskabe; der er mange måder at få det til at passe sammen på.

Sov godt

Hvad har I brug for i et sengebord? Med så mange muligheder kan det blive svært at vælge, men så længe I kender jeres egne behov, er I på rette vej.

 

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Magic Wand

Magic Wand

Velkommen til Openworld.dk. Her elsker vi Magic wands, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Magic wand. Som du

Læs nu »
Stuepige Kostumer

Stuepige Kostumer

Er du også træt af at skulle besøge onlineshops én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her

Læs nu »
Kondomer

Kondomer

Velkommen til Openworld.dk. Her er vi vilde med Kondomer, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Kondom. Som du

Læs nu »