openworld logo

Sexlegetøj kan være mange ting – Inspiration til at begynde legen

Selv om børn, unge, mænd og kvinder siden tidernes morgen har eksperimenteret og leget sig til sensuelle og seksuelle oplevelser på forskellige niveauer, er der stadig mange, som helt ikke ser sexlegetøj omtalt i åbenhed. Det er både logisk og fair nok at man ikke lufter det private i fuld offentlighed, men samtidig også lidt en skam.

Hvad end du er single eller i et parforhold, er der med garanti masse af uopdagede muligheder, du/i kan udforske. Muligheder indenfor den sjove leg er, hvad du finder inspiration og ideer til her

Bodypaint er ikke kun for syns skyld

De fleste forbinder bodypaint med kropsbemaling. Og det kan såmænd være en særdeles sensuel oplevelse at være tilskuer til, uanset om det primære fokus er kunst i forskellige former. Men bodypaint er skam også en mulighed hjemme i soveværelset, hvis der er gået lidt for meget rutine i sexlivet.

Bodypaint i forskellige smagsvarianter kan bestilles helt diskret på nettet til billige penge, og det kan være en direkte genvej til mere intimitet og dermed bedre sex. Overrask din partner med en hyggelig hjemmedate, og sørg for at skrue lidt op for varmen i soveværelset, eller henlæg malingsaktiviteterne til et rum med ekstra varme.

Ideen er , at I – måske på skift kan male lidt på hinanden, og efterfølgende slikke den lækre maling af. Dét er, hvad malingen er beregnet til. Og både processen med at påføre og fjerne malingen kan være en nydelse for begge parter.

Sørg for at have god tid, for det er ikke lige noget du/i gider slippe, når legen først er i gang

Spil et spil som forspil

Sex er en skøn ting, men som så meget andet kan der gå rutine i den, hvis du ikke passer på.

Selv om det måske mest er kvinder der sætter ord på, sætter både mænd og kvinder som oftest pris på forspil og intimitet, uden at det nødvendigvis skal overstås på et øjeblik. En del af oplevelsen er netop den spænding og lidenskab, der bygges op over tid.

Et godt hjælpemiddel i den forbindelse er de mange frække og forførende spil, der findes på markedet i dag. Spillet hjælper med til at holde og opbygge spændingen mellem jer, og ofte skal du undervejs udføre frække og appetitvækkende ting og sager, som kun øger appetitten yderligere. Overvej en af de frække gaver der ikke kun behøver være selve akten, men også den pirrende opladning

Prøv nye ting og udvid horisonten

I alle livets forhold gælder det, at du bliver et større og mere rummeligt menneske, hvis du er villig til at udforske nye ting, prøve grænser af og i det hele taget opretholde en åben og nysgerrig attitude. Uanset hvor uerfaren eller erfaren du er med eksperimenter, er der masser af spændende ting derude, der kan prøves af. Et godt sted at finde inspiration kan være en sexshop som Sinful, Redapple m.m.

Der på meget professionel vis på hjemmesiden vejleder om de mange muligheder. Udforsk her på egen hånd, eller inviter din partner til at browse gennem siderne sammen med dig. Processen i sig selv kan være ganske pirrende, og måske finder I noget, der tænder jer begge.

Der er stor forskel på priserne på sexlegetøj helt ligesom kostumer som Rimba skolepige uniform m.m. Og det kan være fristende at købe fra en tilfældig over Facebook eller på en markedsplads, hvor priserne måske er en brøkdel af butiksprisen.

Er du storforbruger af sexlegetøj, kan prisen selvfølgelig spille en rolle, men du løber en risiko med no-name produkter af ukendt oprindelse. Den lave pris indikerer typisk, at der er tale om importerede ukontrollerede varer, som måske kan indeholde skadelige eller allergifremkaldende stoffer.

Den slags er ikke værd at gamble med, for selv små irritationer i de følsomme slimhinder kan ødelægge den hyggelige stemning i lang tid fremover

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Dildoens historie

Dildoens historie

Dildoen har eksisteret siden 1880erne og er i dag kendt som sexlegetøj, der har til formål at stille seksuelle behov i soveværelset. Da dildoen kom

Læs nu »
Penisforlænger

Penisforlænger

Som du kan se nedenfor er der mange Penisforlængere at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

Læs nu »
Fleshlight

Fleshlight

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Fleshlights fra mange gode

Læs nu »