openworld logo

Få en vielsesring, der er helt unik?

Står i overfor at skulle giftes inden længe? Her kan der være mange ting at forholde sig til, hvis i skal holde det store kirkebryllup og bryllupsfest. Men tilfælles med den mere enkle tilgang til at blive gift, er, at der skal findes en bryllupsring. Få en vielsesring der er helt unik, for hvad end i laver det hemmelige giftemål på kommunen, eller holder det store bryllupsfest, så er ringen det bedste minde om dagen.

Det at finde den rigtige ring giver dig mange muligheder i Danmark som udland. Den unikke ring vil du finde blandt de håndlavede vielsesringe som Minguldsmed.dk og lignede guldsmede der udbyder det unikke håndlavet

Håndlavet smykker?

 • Når man siger håndlavet vielsesring, så tænker du sikkert at det bliver dyrt. Og det er såmænd også ganske rigtigt. Men hvad får du så med merprisen?
  • Det vigtigste du får er, en ring som ikke mange andre har
  • Du kan få det perfekte design lavet i både sølv, gulv eller platin
  • Du kan pryde ringen med diamanter efter eget ønske
  • Det er håndlavet, hvilket ofte giver dig et smykke med passion
  • Du kan få en tidløs ring, der kan bruges for evigt og sammensætte med andre smykker

  Du giver selvfølgelig en merpris i forhold til masseproduceret type kollektioner. Men det er den bedste måde at få en vielsesring der er helt ”jeres egen”, og her skal du/i selvfølgelig gøre merprisen op i forhold til at finde den perfekte ring

  Vælg den perfekte ring?

  At finde den perfekte ring skal selvfølgelig passe til lejligheden.

  Et giftemål er trods alt ikke en hverdagsting, og skulle også gerne være den eneste gang.

  Derfor er ringen som det ypperst symbol på at i er smedet sammen som en enhed både som kærester, par, individer og partnere, selvfølgelig også være med omtanke. Hvis ringen kun skal købes af dig manden, så er der en del ting som du skal tage med i dine overvejelser ved køb af en vielsesring til hende.

  • Hvad vil passe i forhold til hendes personlighed, smag og temperament?
  • Er hun til sølv eller guld?
  • Skal det være iøjefaldende eller det minimalistiske?
  • Det elegante eller mere oprørske?
  • Kan hun lide diamanter eller måske hader det?

  Når du finder svar på disse ting, er det også nemmere at overveje hvilken stil du skal vælge indenfor bryllupsringe.

  De forskellige stilarter du skal vælge mellem:

  • Traditionelt & elegant: Hvis hun er til det nedtonet og godt kan lide diamanter, så gå efter det elegante i den traditionelle stil.
  • Stilfuld & udadvendt: Er hun den friske type der virker til at udstråle overskud, skal du vælge de traditionelle ringe der kommer i den kraftfulde stil med glamour og stil.
  • Den moderne: Hvis hun er den moderne kvinde der gerne vil nedbryde den gamle måde, så gå efter de anderledes og trendy ringe uden f.eks.

   diamant i midten.

  • Naturlige: Er hun mere til det afslappet naturliv end brunch på cafeen, så gå efter at finde den smukke ring hvor diamanterne er indfaset i en kraftig ring til holdbarheden.

  Den sværeste ting ved køb af ring til andre, er dog at finde størrelsen.

  Læs også: Find den perfekte ring til din forlovede?

  Størrelse på ring?

  Hvad end du skal overraske din udkårne med en ring eller i køber sammen, så skal størrelsen selvfølgelig også være i skabet. Hvis det er et personligt køb, så besøg guldsmeden og få målt så størrelsen bliver helt rigtigt.

  Alterrnativt kan du måle fingrene når de ikke føles kolde eller måske hævet. Det er straks sværre at finde den rigtige størrelse, når det er et køb til andre.

  Udover direkte at spørge om størrelsen, så er bedste måde at finde en ring som hun bruger jævnligt og måle denne(se om målet står på den)

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Sex Spil

  Sex Spil

  Vi har grundlagt Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige Sex spil. Frem for selv at skulle finde hver pris

  Læs nu »
  We-Vibe

  We-Vibe

  Er du også træt af at skulle besøge webshops én efter én og sammenligne priser? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her

  Læs nu »
  Klitoris vibrator

  Klitoris vibrator

  Hvis du leder efter Klitoris vibratorer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

  Læs nu »