openworld logo

6 romantiske steder at holde lang ferie med kæresten

Har du overvejet at holde en længere ferie med din kæreste/partner væk fra Danmark? Udvalget af langtidsrejser dækker over mange muligheder både nært og fjernt. Her vil det oplagte valg måske være de romantiske steder til den lange ferie med kæresten. Langtidsrejser kan arrangeres blandt andet ved Samson Travel hvor du kan købe samlet pakker med tema eller uden.

Hvis det skal være en længere ferie med din kæreste, får du inspiration med et par ideer til romantiske steder i forskellige varianter så der er noget både til by, strand og natur

Andalusien

Hvis du vil arrangerer en romantisk getaway over længere tid, kan Andalusien være både romantisk, sjovt og en billig måde at skabe en længere ferie til fornuftige penge. Andalusien byder på steder væk fra normal turisme hvor du for relativt billige penge, kan arrangerer fly, bil og overnatning. Her kan et ophold i en lille bjerglandsby som Frigiliana der er kåret som den bedste bevarede mauriske landsby, være en fantastisk oplevelse i livet for jer. Helt ligesom et hotel med udsigt udover middelhavet eller ophold i badeby kan være noget, som Andalusien byder på.

Island

Hvis det skal være den eksklusive romantiske ferie med spa og wellness der samtidig kan byde på skøn natur, er Island måske det helt rigtige. Island har meget at byde på, hvor Blue Lagoon nok er en af de mest berømte turistattraktioner. Den blå lagune ligger på Reykjanæs halvøen, hvor laguens geotermisk spa byder på 37-39 grader varmt vand i kan svømme i. Island er i en dyrere prisklasse, hvor det ofte er bryllyupsrejser eller lignede romantiske anledninger, der ofte er grund til en ferie for par.

Maldiverne

Skal det være en total afslappende ferie i super skønne omgivelser, så er maldiverne absolut et uforglemmelig sted. Skønne kridhvide strande med det lyseblå varme vand indbyder både til afslapning og romantik. Helt ligesom vandet byder på utrolige oplevelser med snorkling. Hvis i er raske og rørige vil i snyde jer selv ved ikke at dykke under vandet og se det store liv omkring koralrev.

Vest indiske øer

Hvorfor ikke tage på den romantiske ferie til St.

Thomas. Her kan i også blive gift og måske ferien skal være en kombineret bryllup og bryllupsrejse frem for et traditionelt bryllup? susferie og smede lænkerne sammen bliver næsten ikke mere romantisk.

De Vestindiske Øer byder på smukke strande, rom, rytmer, lækkert klima og dejlig mad. Helt ligesom i kan gå på opdagelse i bjergene, sukkermøllerne, museer og byerne

Safari

En safari rejse til Kenya, Tanzania eller Syd Afrika er en anden længere rejse som i bør tage jer i livet. En safari tur er en af de rejser som kommer til at stå øverst på listen. Det er dog en noget dyrere oplevelse, hvor i bør kombinerer det med badeferie på Zanzibar. En safari lejr er uforglemmelig men over længere tid kan man også trænge til vand og den type afslapning.

Storby rejsen

Du finder utrolig mange storbyer rundt omkring i verden, der er fantastisk at opleve. Men vi har dog valgt de kendte europæiske byer, der kan være forholdsvis billige at arrangerer en længerevarende ferie i. Her kan det være disse byer:

  • Rom: Der findes rigtig mange forskellige storbyer hvor man kan bruge ugevis på at indsnuse og opleve. Her kan Rom være et godt bud, hvor i kan arrangerer en længere ferie på et fornuftigt budget. Rom byder byder på historien om storhed og æstetik som kan indsnuses overalt hvor i bevæger jer rundt i den store historiske by.

    Italien og hovedstaden er kendt for delikatesser, mad, vin og afslappet levevis.

    Det, kombineret med et kæmpe udvalg af oplevelser, gør en storby ferie i Rom til noget som man bør opleve.

  • Paris: Helt ligesom Rom, er Paris også spækket med oplevelser og kulinariske forkælelser som i sagtens kan bruge et par uger på.
  • Barcelona: Madrid, London, Lissabon, Prag og lignede byer kunne lige så godt nævnes. Men Barcelona er dejlig nemt og billigt at flyve til fra Danmark. Byen også er et meget romantisk sted, der gemmer på mange skatter af sjove, utrolige eller spændende oplevelser.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Pocketpussy

Pocketpussy

Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her

Læs nu »
Bundløse trusser

Bundløse trusser

Hvis du leder efter Bundløse trusser behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

Læs nu »
Lolita dukker

Lolita dukker

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Lolita dukker fra mange

Læs nu »
Klitoris vibrator

Klitoris vibrator

Hvis du leder efter Klitoris vibratorer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

Læs nu »