openworld logo

Hvordan giver man et godt handjob?

hvordan giver man et godt handjob? Kort fortalt skal du huske:

 • Glidecreme
 • Start roligt
 • Spørg/lyt/føl dig frem
 • Brug fast greb
 • Vedvarende rytme op til klimaks

Det kræver selvfølgelig lidt mere forklaring. Et håndjob er ikke bare at bevæge hånden op og ned. Hvordan man end vender og drejer det, så er alle mænd forskellige og det kræver forskellige teknikker. Derfor kan du bruge denne guide som vejledende.

Tilpas de forskellige nedenstående tips netop til ham, som du gerne vil være bedre til at tilfredsstille med et håndjob

Brug glidecreme/middel til handjob

 • Hvis du gerne vil give ham et godt håndjob, så husk at bruge fugt, især ved tommel- og pegefinger som bruges mest, men også til håndfladen når denne bruges henover penis.

  Her er det oplagt at købe en god glidecreme, hvor spyt selvfølgelig sagtens kan bruges, men kræver dog en del. Silikone glidecreme er også velegnet som massageolie, så denne kan også være velegnet.

  Køb en god vandbaseret glidecreme som også kan bruges sammen med kondom og sexlegetøj

 • Både for dig selv og for modtageren, så start langsomt. Hvis du giver fuld gas fra start af, vil du måske blive træt i armen og sætte tempoet ned på det forkerte tidspunkt – Når han er ved at være rigtig tændt. Start roligt ud hvor du kan pirre ham lidt, og sæt tempoet op derefter. Op og ned bevægelse vil virke hvis han er tændt, men det kan hurtigt blive kedeligt, og måske når han ikke rigtig at blive tændt, før det keder ham. Derfor skal du varierer tempo og bevægelser. Prøv langsomt, rulle penis, brug kun to fingre til at stimulerer roden og brug dreje bevægelser op og ned. Når han er ved at være rigtig tændt, så sørg for et fast greb, hold bevægelse og tempo indtil han er kommet.

  Lyt efter eller spørg

  Ingen er ens i forhold til nydelse, og derfor kan du vælge at spørge hvordan han kan lide det.

  Helt ligesom du selvfølgelig skal lytte efter om vejrtrækningen bliver tungere, så du finder ud af, hvad der virker for ham.

  Brug din stemme og krop, hvad end du spiller den uskyldige, frække eller opstemte, så vil det være med til at tænde ham

  Godt greb

  Hans penis kan holde til en del, og de fleste mænd vil gerne føle hånden, når du giver ham et håndjob. Derfor skal du have et godt greb. Helt ligesom du holder fast i et vandglas, skal du holde fast om penis. For stramt er ubehageligt, hvor et løst greb nok ikke vil give meget seksuel nydelse.

  Hvis du vil spice tingene lidt op for ham, kan du overraske med et penis sleeve sexlegetøj der forøger orgasmen.

  Se udvalget af populære penis sleeves hos sinful her

 • Du kan spice tingene op ved blidt at masserer nosserne, mens du giver ham onani. Du kan også lege og pirre ham mere, ved at lege med tungen på penis, mens du samtidig bruger hånden uden det nødvendigvis behøver at gå over i blowjob. Du kan også vælge at koble noget sexlegetøj til legen. Her er Tenga Egg et populært onani produkt til mænd, og samtidig til en ganske billig pris. Hvis du vil forkæle ham, kan du også vælge at købe en Fleshlight. Det er et populær testvinder onani produkt, som er designet til at føles som en rigtig vagina.

  Video guides til at give det bedste håndjob

  Få gode tips og råd til at give det perfekte handjob i disse videoer

  GIVE THE BEST HANDJOB!

  6 Outrageously Awesome Hand Job Tips

  How to give a handjob -advanced

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Romantisk ferie for to med bus? Find inspiration til steder

  Romantisk ferie for to med bus? Find inspiration til steder

  En romantisk ferie for to med bus? At rejse med bus er selvfølgelig som udgangspunkt et transportmiddel fra punkt A til B. Der er ulemper forbundet med at køre med bus frem for en romantisk bilrejse eller med fly. Der er dog også rigtig mange fordele, som ofte bliver glemt når busrejser er samtalepunkt. At

  Læs nu »
  4 simple romantiske ideer der tager kegler ved hende

  4 simple romantiske ideer der tager kegler ved hende

  Hvis du gerne vil være lidt mere romantisk overfor din kæreste eller kone, så brug disse små romantiske ideer der tager kegler ved hende. Det at være lidt mere romantisk behøver nemlig ikke at være besværligt eller kræve mange penge på dyre middage, rejser og andet. Du kan faktisk  forføre hende med ganske små simple

  Læs nu »
  Buttplugs

  Buttplugs

  Som du kan se nedenfor er der mange Buttplugs at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi åbnet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden. Der findes mange måder, hvorpå du kan

  Læs nu »