openworld logo

Sekretær kostumer til den frække leg

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Sekretær kostumer fra en lang række danske shops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle surfe rundt på hver enkelt.

Hvis der skal skabes noget fræk og intim leg, så er rollespil med til at gøre forspillet sjovt, æggende og frækt. Og her kan du/i eksperimenterer med en af de mange forskellige frække kostumer. Find inspiration i disse sekretær kostumer til en af de frække fantasier, som mange mænd sikkert vil elske at udleve.  

Baci sekretær kostume

  • [afp id=’413′] Til den frække leg med kontorarbejdet, her kan dette sæt måske være rigtig til at udleve fantasien om den sexede sekretær. Du får et sæt med hofteholder, lavtaljet mini-skirt, bh og hvid krave med slips. Tilsæt et par strømper, strømpeholdere og et par høje hæle til at gøre dominans legen sjov.

    Et frækt nålestribet sæt i sort og hvid, der både er sexet men også kan give det uskyldige udtryk.  

    Cotelli Collection sekretær sæt

  • [afp id=’414′] Et andet fræk sekretær sæt til den frække leg, kan være denne stramtsiddende og frække minikjole der er i sort og hvid med de klassiske business striber. Du får en minikjole fremstillet i polyester og elastan.

    Til sættet kommer der også strømpeholder foran og inklusiv slips til at give et business look over den dybe udskæring. Tilsæt sorte strømper og høje hæle. Du finder sættet i både small, large og XL størrelser, så det er brugbart for mange.

     

    Det frække business look

  • [afp id=’415′] Hvis du søger det mere klassiske sekretær kostume, består dette sæt af en hvid skjorte, slips og en kort nederdel med en lang slids i siden. Skjorten er klassisk med korte ærmer, hvor nederdelen er i mørk farve.

    Tøjet er fremstillet i 98% bomuld og 2% elastan, hvor du kan kombinerer med strømper, stiletter og måske et par briller der ofte bruges til at udleve fantasien.

     

    Sekretær uniform

  • [afp id=’416′] 2-delt sekretær kostume der består af en nederdel og top i det klassiske, nålestribet business look. Derudover får du også et rødt slips som hænger i toppen/bh’en. Find sættet i størrelserne s/m og m/l.

     

    Kostume i lak

  • [afp id=’417′] Hvis du er mere til lak og læder, kan dette sæt måske være det helt rigtige. Et frækt latex sæt der består af en tætsiddende minikjole med knapper foran. Her er nederdelen i sort og det øverste i den hvide farve. Latexkjolen er fremstillet af 100% polyester med polyurethan belægning der giver lak looket.

     

    Dreamgirl sekretær kostume m. strømpeholder

  • [afp id=’432′] Et frækt kostume fra Dreamgirl der byder på en tætsiddende chemise i nålestribet look med tilhørende strømpeholder, brille og g-streng. En fræk chemise der kombinerer det feminine med kontor looket. Chemisen er i sort-hvid nålestribet stretch, skjorte krave og en dyb udskæring.

    Kombinerer med et pr høje hæle og flotte strømper der sættes fast i den medfølgende strømpeholder. Størrelsen er onesize der passer størrelse 36–38.

     

    Dreamgirl sekretær kostume

  • [afp id=’433′] Et mere uskyldig kostume fra Dreamgirl der består af en kort underdel og en hvid overdel i onesize størrelse. Nederdelen eller skirten er sort/hvid nålestribet med slidser og knapper foran. Overdelen er i en blød stretch kvalitet.

    Farven er hvid og materialet er let gennemsigtig og dråbeformet udskæring som giver det frække udtryk til sekretær rollespillet.

    Der medfølger et par frække briller og et lille slips der matcher nederdelens nålestriber

  • Læs også...

    Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

    Fræk Baci gennemsigtig stewardesseuniform til den sexet leg

    Fræk Baci gennemsigtig stewardesseuniform til den sexet leg

    Vi har grundlagt Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Baci gennemsigtig stewardesseuniform. Frem for at skulle kigge på forskellige onlineshops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side Hvis du vil realiserer en sexet fantasi om den

    Læs nu »
    Latextøj

    Latextøj

    Velkommen til Openworld.dk. Her elsker vi Latextøj, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Latextøj. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere at overskue. I de senere år er det blevet mere moderne at lytte

    Læs nu »
    Få en vielsesring, der er helt unik?

    Få en vielsesring, der er helt unik?

    Står i overfor at skulle giftes inden længe? Her kan der være mange ting at forholde sig til, hvis i skal holde det store kirkebryllup og bryllupsfest. Men tilfælles med den mere enkle tilgang til at blive gift, er, at der skal findes en bryllupsring. Få en vielsesring der er helt unik, for hvad end

    Læs nu »
    Få den optimale bryllupsoplevelse – Find den rigtige bryllupskjole

    Få den optimale bryllupsoplevelse – Find den rigtige bryllupskjole

    Få den optimale bryllupsoplevelse som for brudens tilfælde, starter ved at finde den helt rigtige bryllupskjole. En brudekjole er en af de vigtigste højdepunkter ved brylluppet, og om noget, skal denne få bruden til at føle sig som verdens lykkeligste kvinde. Det at finde den rigtige kjole kan være en prøvelse, især hvis du ikke

    Læs nu »
    Fleshlight Pink Lady Original

    Fleshlight Pink Lady Original

    Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Fleshlight pink lady original fra mange troværdige shops fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle undersøge hver enkelt. Der findes meget godt

    Læs nu »
    Rimba Skolepige uniform i 2 dele til den frække fantasi

    Rimba Skolepige uniform i 2 dele til den frække fantasi

    Hvis du leder efter Rimba skolepige uniformer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere klikke rundt på forskellige onlinebutikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Til rollespil i soveværelset og til at sparke

    Læs nu »
    Overrask kæresten med romantiske blomster (Hvorfor & hvilke)

    Overrask kæresten med romantiske blomster (Hvorfor & hvilke)

    Hvorfor ikke overraske kæresten med et par romantiske blomster? Blomster siger det mere eller mindre ”jeg elsker dig” uden ord. Og hvorfor ikke holde romantikken i gang med de små ting i hverdagen, hvad end det er blomster fra en blomsterhandel som Blomster På Striben i Ballerup, Smørum og generelt København, eller en landsdækkede blomsterhandel

    Læs nu »
    Senior.dk anmeldelse af den populære dating portal fra 50+ år

    Senior.dk anmeldelse af den populære dating portal fra 50+ år

    Brug denne Senior.dk anmeldelse til at vurderer om du skal oprette en datingprofil på portalen eller ej. Datingportalen tilbyder dig en dating side tiltænkt til dig  på 50+ år, hvor rammerne kan ende med gode venskaber eller som dating sider ofte er beregnet til, at finde kærligheden. [alert-note] Specifikationer for Senior.dk portalen: Målrettet mod +50

    Læs nu »