openworld logo

Fleshlight Pink Lady Original

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Fleshlight pink lady original fra mange troværdige shops fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle undersøge hver enkelt.

Der findes meget godt sexlegetøj og det mest populære til mænd, må næsten være en Fleshlight.Fleshlight Pink Laxy Original er det gode onani produkt der gør din onani til en meget bedre oplevelse, selvom der dog findes mange andre slags gode Fleshlight, som alle giver en ganske særlig oplevelse ud i onani.Pink Lady Original modellen er nok den mest kendte model, og kommer også til en ganske god billig pris, som hos Sexshop lige her. Modellen er især god veludrustet mænd og de mænd som gerne vil have en god del af sensitiviteten

tilbage. 

Hvad er Fleshlight Pink Lady Original?

 • [afp id=’188′]Du får med dette yderst gode og populære onani produkt for mænd, legetøj der faktisk består af 2 dele. En del er beholder i sort plast, og den anden del er et sleeve i real skin materiale, så du får følelse af ægte hud.

  Derudover, så er materialet selvfølgelig uden phthalater og latex, så du behøver ikke frygte dårlige kemikalier for din pik, der kunne give udslæt eller påvirke sædkvaliteten.Målene kommer med en diameter på 1,9 cm. og indvendig mål på ca. 23 cm.

  i længden, hvilket jo giver mulighed for mænd der er veludrustet forneden.Formen på denne Fleshlight er ligesom en vagina, så du får en realistisk følelse af at være inden i en kvinde, og den er en ret god kunstig skede

  kopi.

  Anvendelse af denne Fleshlight?

  href=’https://www.openworld.dk/hvorfor-du-skal-koebe-dig-fleshlight/’>Hvorfor du skal købe dig en Fleshlight? Det at onanerer kan de fleste vist per automatik, og at bruge en Fleshlight til den gode onani, er såmænd ikke meget anderledes.Du bruger Fleshlight Pink Lady Original på helt samme måde som onanering, med den forskel at du stikker pikken ind i produktet, og giver et handjob via denne.

  Forskellen fra denne og et almindeligt selvgjort handjob, er at du får en meget bedre oplevelse, hvilket dog kræver et par små fif.Hvis du vil skabe den meget bedre oplevelse, så skal du varme sleevet op inden brug, for en skede er jo ikke kold, så det skal Fleshlights selvfølgelig heller ikke være. Varm sleevet op til omkring 37 grader under den varme hane og ryst vandet af sleevet, hvilket jo ikke kræver ret meget forarbejde.En anden ting som jo altid giver en bedre fornemmelse, er glidecreme og det skal du selvfølgelig også bruge, dog skal du vælge vandbaseret glidecreme i god kvalitet, så du ikke ødelægger din nye Fleshlight.

  Smør lidt glidecreme på kanten af åbningen helt ligesom på din pik, og så er du ellers klar til at nyde det.I bunden af beholderen/casen kan du justerer trykket, så du kan løse eller lave det strammere alt efter behag, hvilket jo bare er et ekstra plus til produktet.En Fleshlight frem for en hånd, har den fordel at du kan sætte den fast eller i spænd mellem sengen og en madras eller lignede, som giver en håndfri fornøjelse og kan hjælpe til den ekstra gode variation.

  Du kan tilkøbe en Mountain, så du kan sætte din Fleshlight fast med en sugekop, men det er jo smag og behag om man vil give det

  ekstra.

  Rengøring af din Fleshlight

  Efter

  brug så skal du ligesom med stort set alt andet sexlegetøj, gøre din Fleshlight ren igen for den gode vedligeholdelse.En Fleshlight gøres nemt rent ved at tage sleevet ud og skylle det igennem uden brug af sæbe, da det vil ødelægge sleevet. Derimod bruger du en special sexlegetøjs vandbaseret rengøringsspray, og du kan med fordel købe rengøringmidler specielt til Fleshlights.

  Beholder får samme grundige tur så alt er vasket rent, hvilket ikke tager ret lang tid.Efter at de to dele er helt tørre, så giver du Fleshlight sleevet en gang Fleshlight pulver som vedligeholder og giver den glatte og bløde tekstur.

 • [afp id=’189′]

 • [afp

  id=’190′]

  Hvorfor du skal have en Fleshlight?

  Med

  en Fleshlight får du så meget bedre en oplevelse som mand, og med Fleshlight Pink Lady Original får du det forholdsvis billige legetøj i den gode kvalitet, som nok er den bedste substitut for en rigtig vagina, især til denne pris.En fordel er at man altid kan udskiftet sleevet til andet tekstur hvis det bliver ensformigt, helt ligesom at du kan justerer trykket, og til små 400 kr. er det absolut værd for at opnå så meget bedre en oplevelse. Heldigvis er indpakningen ret diskret, hvilket altid er en rar ting, så hvis du er nybegynder inden for sexlegetøj, så overvej om ikke dette produkt vil give dig en fed fornemmelse.

  • God til veludrustet mænd
  • God til sensitiv penis
  • Fleksibel
  • Passer til de fleste mænd
  • Gode materialer
  • Kommer med Real Feel Super skin

  https://youtu.be/pwRENsVrt0M

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Fun Factory Lady Bi

  Fun Factory Lady Bi

  Vi har startet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Fun factory lady bi – dobbelt vibrator. Frem for at skulle

  Læs nu »
  Hofteholdere

  Hofteholdere

  Hvis du leder efter Hofteholdere behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb.

  Læs nu »
  Pocketpussy

  Pocketpussy

  Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her

  Læs nu »