openworld logo

Sikring af dine smykker fra kæresten / manden

Der findes desværre mange indbrud sted i Danmark. Her er det de let omsættelige ting med værdi som smykker, der er blandt favoritterne af ting som altid bliver stjålent ved de fleste indbrud ifølge sn.dk.

Sikring af dine smykker fra kæresten / manden er ikke særlig romantisk, men de lavpraktiske ting er dog også med til at holde romantikken intakt.

Ingen vil miste forlovelsesringen eller den første halskæde som han måske sparede op til i lang tid, for at kunne give den til hende som han elsker. Smykker er værdifulde og ikke nødvendigvis i krone og ører, men i affektionsværdi som netop tingene fra ens partner, kæreste og familie ofte er.

Små tiltag til sikring af boligen og opbevaring af de romantiske værdier, vil give mere tryghed og glæde

Døre og låse

Du og alle andre ved det godt, nemlig at dine døre skal være sikret lige godt. Det hjælper intet at hoveddøren er indbrudssikker, hvis f.eks.

din kælderdør aldrig er blevet udskiftet og låsen måske har hængt i døren siden 70’erne. Indbrudstyve ødelægger ofte en rude i døren og låser op via hullet, bruger et koben til at bryde dør op eller måske fjernes de udvendige lister og låsen kan sparkes op. Den nemmest sikring af boligen er selvfølgelig de rigtige låse.

Hvis din terassedør eller hoveddør har vindue, så skal du have en lås der ikke kan åbnes indefra, når døren er blevet låst udefra. Så kan tyven ikke smadre vinduet og låse op ved at stikke armen ind og dreje på låsen. Udskift dine låse til noget tidssvarende hvis de er gamle, hvilket selvfølgelig skal gøres i alle døre.

Tyverisikring kan du finde i dit lokalområde hvad end du bor i Århus, Aalborg som København

Beslag og forstærkninger

Ligesom døre og låse skal være sikre, så skal du også sikre dine beslag. Her kan du købe dækskinner og slutblik der monteres i karmen.

Nokker på hver hængsel er også en god ide hvis din dør er hængslet udvendigt

Opbevaring af smykker

Hvis du vil garderer dig bedst muligt imod at få stjålent smykker, så kunne en bankboks være det sikre valg. Lej en bankboks og opbevar alle dine arvestykker og romantiske smykker fra manden.

Behold kun det du bærer som halskæde, øreringe og ring, som du nok har på dig det meste af tiden.

Alternativet er at gemme smykkerne godt i boligen. De fleste indbrudstyve er nok kun i din bolig i forholdsvis kort tid, hvor du med fordel kan gøre det så vanskeligt som muligt, at finde smykkerne. Skuffer og skabe er ikke gode gemmesteder. De fleste indbrudstyve roder disse hurtigt igennem, og her de fleste kigger først.

Et anderledes sted at gemme smykkerne kunne være bag malerier med store rammer. Et maleri eller litografier er sjældent noget som indbrudstyve går efter, da disse ikke er letomsættelige

Gode råd til smykkerne og tyveri

Det de fleste er mest kede af at miste ved indbrud, er deres arvestykker og smykker der ofte er givet af manden. Hvis de først er blevet stjålent, så er det selvfølgelig det værste. Men de fleste vil dog også gerne have forsikringen, som godt nok er et dårligt plaster på såret. Her kan du med fordel få værdisat dine smykker af en guldsmed, som du kan aftale at få på skrift.

Det er et ganske nemt bevis på værdisættelse af dine smykker som bevisførelse overfor forsikringsselskabet. Tag billeder af dine smykker, hvilket kun kræver at du placerer dem på et bord og tager billeder af hver enkelt og dem alle samlet med din mobiltelefon. Det gør det også nemmere at bevise overfor politiet at smykkerne er dine, hvis de skulle blive fundet

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Analdildoer

Analdildoer

Hvis du leder efter Analdildoer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere kigge på forskellige shops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. En analdildo er for dig, som har frække lyster i form

Læs nu »
Hvorfor mænd frier i julen? Find det korte svar lige her

Hvorfor mænd frier i julen? Find det korte svar lige her

Hvorfor mænd frier i julen? Hvis du ikke vidste det, så er juleaften(og nytårsaften) faktisk et tidspunkt der er ret udbredt for frieri. Julen er hyggelig, hvor duften af gran og det smukke lys har et romantisk skær over sig. Mange tænker at når maden med mere er overstået, så er det perfekte tidspunkt at

Læs nu »
Sexmaskiner

Sexmaskiner

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Sexmaskiner fra adskillige danske butikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle surfe rundt på hver enkelt shop. Man kender oftest sexmaskiner fra pornofilm,

Læs nu »
Rimba Skolepige uniform i 2 dele til den frække fantasi

Rimba Skolepige uniform i 2 dele til den frække fantasi

Hvis du leder efter Rimba skolepige uniformer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere klikke rundt på forskellige onlinebutikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Til rollespil i soveværelset og til at sparke

Læs nu »