openworld logo

Idéer til en romantisk aften

Vi som mennesker er begyndt at glemme os selv, glemme hvor vi stammer fra og hvad vi egentlig er. Alting er blevet til karriere, økonomi og magt.

Disse ting kommer til at fylde for meget i hverdagen, og undersøgelser viser at vi er for dårlige til at skabe noget romantisk for hinanden.

At skabe en romantisk aften for hende eller ham, kan sagtens være nemt og billigt. Hvordan er du romantisk? Find ud af hvad du selv, eller i som par, finder romantisk. Det kan være hun finder en blid massage med lidt olie i et lidt mørkt lokale kun oplyst af stearinlys, romantisk.

Det kan være din partner blot finder en film under dynerne romantisk.

Måske et romantisk weekendophold i luksus eller billig samvær, er hvad der binder jeres forhold romantisk sammen. Det er vigtigt at definere hvad i hver især finder romantisk ud af de det store udvalg af ideer til en romantisk aften

Hurtige idéer til en romantisk aften

 • De hurtige ideer der kan arrangeres ret spontant, er ofte det oplagte at lave en aften sammen med kæresten.
  • Se på stjerner: En god idé er at tage ud og se på en klar stjernefyldt nattehimmel. Tag et tæppe, måske to så i har et tæppe at ligge på og et tæppe til at tage over jer.

   Tag nogle puder med og lig jer ud på græsset. Her kan i eventuelt tage nogle jordbær med alt afhængig af årstiden, da jordbær typisk er noget man forbinder med en romantisk stemning.

  • Aftentur: Gå en tur når solen er ved at gå ned.

   Oplev solnedgangen. Det kan være at i finder et helt specielt sted, langt væk med en formidabel udsigt. Hold i hånd, snak om hvad i hver især har lavet i løbet af dagen.

   Det er en let og uden tvivl en billig måde at skabe en romantisk aften.

  • Restaurant og biograftur: Det er den klassiske opskrift til en romantisk aften, men den skal ikke undervurderes. De fleste af os kan godt lide en god film og ikke mindst; god mad. Men i kan selvfølgelig gøre mere ud af sådan en tur. Tag noget pænt tøj på for hinanden, gør noget ud af jeres udseende.

   Prøv også at vælge en anden restaurant end den i måske plejer at besøge og prøv i stedet noget nyt. Det er de små ting der kan gøre en aften mindeværdig. Og hvis den virkelig skal være perfekt for kvinden(hvis det stadig er tilladt i disse politiske korrekte dage), så må han gerne have gjort sig umage med en buket blomster.

   Sådan en romantisk aften slår aldrig fejl.

  • Alene tid sammen: Hvis i har en brændeovn, så er et glas vin i bålets skær og en god samtale med jeres partner perfekt.

   Det er et unikt scenarie hvor man forbinder det med livsglæde, men hvor det samtidig er romantisk.

   Så hvis han ikke er så god til romantik, men stadig er en livsnyder, så er det her et forsøg værd.

  • Oplev: En helt anden ting, som mange danskere synes er yderst romantisk, kan være en tur i tivoli eller lignede oplevelse. Tivoli turen virker selvfølgelig bedst om aftenen og i godt værd, hvis det skal være romantisk og ikke for børnenes skyld.

   Find jeres indre pjattede side frem og få en belgisk vaffel, candyfloss eller gå rundt og del en portion lækre popcorn. Tivoli er en sikker vinder. Og for at få den bedste oplevelse derinde skal det nok ikke være den nærige attitude.

  Små ting i hverdagen

 • Alt afhængig af temperament, forholdets længde og den generelle travlhed, så er romantiske aftener ofte noget der bliver sparet væk mere eller mindre ubevidst. Dette gør også, at når der sker noget romantisk, så bliver det pludseligt til noget stort især når aldrig sker mere. Men her er der et par fifs til hverdagen, der giver en romantisk stemning uden at det skal være oplagt.

  Dæmp lyset om aftenen. Udover i sparer penge på elregningen, skaber det en romantisk atmosfære. Dæmpet lys får os ubevidst til at putte os ind til hinanden, og være kærlige overfor hinanden er essentielt for ethvert romantisk forhold. Brug eventuelt stearinlys.

  Små lys men med stort romantisk præg. Sæt noget musik på når i ikke laver noget specielt i hjemmet.

  Lidt roligt, akustisk musik skaber den helt rette stemning i huset. Skulle det ske i kan danse, eller bare en af jer kan, kan det være en god idé med en stille, spontan og intim dans inde i stuen.

  I kan også lave små ritualer. Aftal at at sove på samme tid.

  Og hvis det ikke er muligt, så sørg altid for at kys hinanden godnat. Små ritualer strækker sig over hele dagen og ikke kun ved nattetid. Når du hjem fra arbejde, skole eller andet, så giver din partner et langt og tæt knus, efterfulgt af et kys. Det behøver ikke at være en slasket en af slagsen, et tantekys er helt på sin plads.

  Hvis i kan gøre sådanne små ting til vaner, så sørger i for ikke at glemme hinanden, og i sørger samtidig for at være tæt på hinanden. De romantiske ting at gøre for kæresten skal komme naturligt

  Stå i køkkenet sammen

 • Det kan være i har en madordning i hjemmet om at skiftes om at lave mad. Men hvorfor ikke være sammen om det? I er mere kreative sammen, end når i hver især står i køkkenet. Her er der rig mulighed for bare at være sammen. Det er utrolig hyggeligt, og ekstremt undervurderet. Hvad bedre er, så begynd at bage sammen.

  Det kan være alt fra ganske simpelt brød i form af franskbrød eller boller, til noget mere avanceret til tartelet skaller. Forestil dig at stå og bage med din partner en aften, med et glas vin i hånden, og radioen er tændt. Det er noget vi alle bør prøve, og hvis du har prøvet det, så er du helt sikkert enig i at det gerne må ske igen.

  Det kan være du tænker at disse ting har du prøvet, eller at det er ret basalt. Men prøv det, kun fantasien sætter grænser for en romantisk aften, og her er der en masse muligheder og ideer

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Genfind lysten til at være lækker for hinanden

  Genfind lysten til at være lækker for hinanden

  Genfind lysten til at være lækker for hinanden? Det er det indre, der tæller, når to mennesker forelsker sig og bliver et par. Alligevel synes de fleste, at det ydre ikke er helt uden betydning. Når et forhold har holdt længe, sker det for mange par, at de sjældnere klæder sig pænt på for hinanden.

  Læs nu »
  Gagballs

  Gagballs

  Vi har åbnet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Gagball. Frem for selv at skulle finde hvert produkt på forskellige internetforhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden Sexlejetøj er efterhånden allemandseje. Flere og

  Læs nu »
  Baci sygeplejerske uniform til at udleve den frække fantasi

  Baci sygeplejerske uniform til at udleve den frække fantasi

  Hvis du leder efter Baci sygeplejerske uniformer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige onlineshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Dagens Baci sygeplejerske uniform Tilbud Hvis du er

  Læs nu »
  Tenga Æg

  Tenga Æg

  Som du kan se nedenfor er der mange Tenga æg at vælge imellem, og at finde det helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi grundlagt Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden. Der findes mange forskellige slags sexlegetøj

  Læs nu »
  Pocketpussy

  Pocketpussy

  Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Pocketpussy, nemt og simpelt. Langt de fleste mænd kender til følelsen af at have behov for at

  Læs nu »
  Brystklemmer

  Brystklemmer

  Som du kan se nedenfor er der mange Brystklemmer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi startet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden. Både mænd og kvinder har mange erogene

  Læs nu »