openworld logo

Ting at lave i København med kæresten

Ting at lave i København med kæresten? Vi danskere kan nemt blive kulturblinde med vores gode gamle hovedstad.

Om du er fra Jylland eller København er ligegyldigt, København er uden tvivl stedet for kærestepar. Tivoli er en oplagt mulighed. Hvis i befinder jer på Jylland, og ikke har været i Tivoli siden blå mandag, og derfor forbinder det med en ren forlystelsespark, så kan i godt gøre jer klar.

I tivoli er der rig mulighed for en heldagstur med kæresten. Hvis kæresten har et stort konkurrencegen, kan du stå og nyde dine churros med lidt chokoladedrys over, mens han vinder et plysdyr i alle de forskellige aktiviteter der er rundt omkring jer. Du har helt sikkert ikke noget imod at se kæresten gøre sig umage for at vinde dig en gave.

Tivoli er meget mere end blot et sted med forlystelser. Hvis i begge inderst inde stadig har jeres barnlige jeg, er det selvfølgelig også stedet for jer.

Er i mere rolige, er der så smukke omgivelser i parken, hvor du og kæresten eventuelt kan gå rundt med en kop kaffe hvis det er senere på året, og se alle de flotte lys der er når mørket træder frem, eller i kan nyde en sodavandsis om sommeren når det er varmt. Tivoli er den sikre vinder, uanset hvordan i er som par.

Tivoli er også i Jylland, men alle os der har prøvet begge ved godt, at den i København er uden tvivl den bedste i landet

Rundt i byen

 • København har meget at byde på. København er byen hvor intet står stille.

  I kan tage på en af de mange lækre caféer der findes, i kan også tage på en shoppetur.

  Der er så mange tøjbutikker i København, at det er svært ikke at finde et godt tilbud. Mangler du et par bukser, og kæresten mangler måske en jakke, få det gjort.

  Om ikke andet kan i altid finde en gave til den næste der har fødselsdag i familien eller blandt vennerne.

  Undervurdér ikke Københavns størrelse. Hvis i er ude på en shoppetur, er det en god idé at starte tidligt så i får det hele med. Eller i hvert fald så meget som muligt. Tag afsted om formiddagen, og begynd jeres tur der. Spis frokost på en god café, shop videre og når i nu alligevel er der, kan i finde et hyggeligt sted at spise aftensmad også.

  En shoppetur i København passer godt til de fleste par, så længe kvinden ikke tager overhånd. De fleste kvinder synes en shoppetur med kæresten er romantisk, hvor kæresten finder det sjovt, så længe han ikke skal stå i 43 minutter og vente på at du har besluttet om trusserne skal være i blå eller rød, og om du skal have en bh med så det bliver et sæt, eller ej, for du har i princippet nok bh’er. Så skal det nok blive en god tur

  Hvis du og kæresten vil prøve noget nyt og udfordrende

 • I København findes der en såkaldt ”Cooking and Food Festival”, dette er selvfølgelig hvis du og kæresten elsker mad (men hvem gør ikke det?). Madfestivalen i København er nordens største, og varer i hele ti dage, så der er god mulighed for at opleve det.

  Det er Copenhagen Cooking (København Madlavning) der står for arrangementet, og de har specielt fokus på at give jer en spiseoplevelse i sent vil glemme.

  Hvis parker og en lille svingom er noget der tiltaler kæresten og dig, så er der gratis danseundervisning i Fælledparken om sommeren.

  En stor social dansebegivenhed med livemusik og mange mennesker spredt i forskellige aldersgrupper. Hvis du og kæresten i forvejen ikke kan danse, så frygt ej.

  Som nævnt er der gratis danseundervisning som selvfølgelig primært er til nybegyndere, og hvem ved.

  Måske det bliver det jeres nye hobby som par, eller måske finder kæresten en skjult passion i en sport man hurtigt bliver afhængig af. En af de anderledes ideer til en romantisk aften sammen med kæresten i København

  Planlægning er ikke nødvendigt

 • Hvis i gerne vil en tur i tivoli, danse i fælledparken eller prøve madfestivalen, er i selvfølgelig nødsaget til at planlægge jeres tur.

  Bortset fra dette, er det ikke nødvendigt at planlægge for at have en god tur i København med kæresten. Kommunikation.

  Husker du og kæresten at snakke sammen, når i er sammen? Lad ikke de eneste samtaler mellem kæresten og dig være om hvad i har lavet i løbet af dagen, i skal gå i dybden og diskutere nogen gange. I skal sammen vende hele verdenssituationen, det får jer endnu tættere sammen.

  Undersøgelser viser at det bedste sted at snakke med kæresten, er når man er uden for trygge og vante rammer. København, en by hvor en dag aldrig er den samme, er det perfekte sted.

  Så hvis du og kæresten står i København, og ikke ved hvad i skal give jer til, så overvej om hvornår du sidst har spurgt om hvordan det går på arbejdet, skolen eller med hobbyen ude i garagen. Ligeledes bør du fortælle kæresten om hvordan du har det, og hvad du føler. En god samtale på en lækker café i enestående København, gør intet andet end godt for dit forhold til kæresten og absolut en af måderne til hvordan i bevarer romantikken mellem jer

  Små supplementer

 • Når i er nu er i København, kan i prøvet at krydre jeres eventuelle shoppe-, tivoli- eller cafétur, med noget ekstra. Er i, eller en af jer glade for øl, så kan i eventuelt tage en pause fra shoppeturen og prøve en specialøl på en af de mange barer der findes rundt i København.

  Lige så vel, kan i prøve noget helt nyt på café, som i aldrig har smagt før.

  En sjov leg er at bestemme hvad den anden skal have, og kun sige nummeret på retten til tjenere, så i først finder ud af hvad i får at spise, når maden kommer til jer.

  Så prøv noget nyt, udfordre jer selv. Jo mere nysgerrige i er jo bedre.

  København er perfekt både for den nysgerrige type, men mindst lige så perfekt for den mindre nysgerrige, da det er umuligt ikke at blive det. Opskriften på en god tur er jer, omgivelserne og mulighederne er København

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Fun Factory Lady Bi

  Fun Factory Lady Bi

  Vi har startet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Fun factory lady bi – dobbelt vibrator. Frem for at skulle

  Læs nu »
  Tenga Æg

  Tenga Æg

  Som du kan se nedenfor er der mange Tenga æg at vælge imellem, og at finde det helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor

  Læs nu »