openworld logo

Hvordan du skaber et romantisk bryllup? (Tips til de vigtige ting)

Har din kæreste været nede på knæ og friet? Her overvejer i måske mulighederne for et bryllup, hvor et romantisk bryllup er et af temaerne.

Men hvad er et romantisk bryllup og hvordan? Her gælder det selvfølgelig om det skal være borgerligt eller kirkeligt vielse, helt ligesom om i skal holde den store pompøse fest eller det mere intime bryllup. Brudekjolen, ringe og meget andet andre ting som både er traditionelle men også med til gøre det romantisk.

Ideer til de mange forskellige ting der skaber det romantiske bryllup, er, hvad du finder lidt inspiration til her. Vi har samlet de væsentlige ting til hvordan du skaber et romantisk bryllup

Brudekjolen?

Brudekjolen som du finder ved Bridefashion i Virum, København, hører sig selvfølgelig til ved et romantisk bryllup. At finde den helt rigtige brudekjole til kirkebrylluppet kræver meget forberedelse. Derfor skal du starte tidligt for at finde den helt rigtige. Stilen der passer dig, er netop hvad der skal findes, hvor så meget inspiration som muligt, gør arbejdet nemmere. Læg dig fast på et budget hvor du kender din maks. pris. Brudekjoler kommer i alverdens slags priser, og hvis du har fastlagt dig på et maks. Beløb, ender du ikke op med at fortryde købet på grund af prisen. Hav en eller to gode kritiske venner eller familiemedlemmer med til prøvning af kjolen. Du får brug for en objektiv mening der ikke taler dig efter munden, eller som ekspedient, har salg for hovedformål. Ekspedienterne vil dog ofte gerne have at du er glad, og kan derfor også bruges som en god sparringspartner i forhold til hvad der passer dig som kvinde.

Budget på bryllup

Et bryllup med gæster vil koste penge, men derfor behøver du ikke nødvendigvis give en formue for at alt skal være perfekt. Start ud med at fastlægge et budget der danner ramme for brylluppet. Her gælder det selvfølgelig om at lægge budgettet ud fra alt.

Hvor kan i spare penge på brylluppet? Her kan det være stedet, hvor det skal afholdes. Måske kender du en konditorier som kan lave en smuk kage billigere? Kender du en god amatør fotograf der kan tage billederne for jer frem for at hyre en dyr fotograf? Og mange andre steder hvor i måske kan spare. Det traditionelle bryllup er romantisk, men du kan dog stadig lave et flot bryllup selv om i måske bryder med traditionerne.

At bryde traditionerne gør nemlig, at du ikke er tvunget til at bruge dyre løsninger

Hvor skal festen afholdes?

Hvis i vil lave bryllupsfest, så skal der selvfølgelig også findes ud af hvordan og hvorhenne. Her kan det være den lille intime, pompøse, billige eller lignede løsning. Disse ideer dækker begge ender af budgettet:

 • Romantik i skoven: Romantisk og intim kan gøres forholdsvis billigt. Her kan det være afholdelse i naturen med en romantisk hytte med udsigt udover skov, bakker og søerne ved Søhøjlandet.

  En billig leje og smukke omgivelser kan danne ramme om et intimt og uforglemmelig bryllup.

 • Fest i Laden: Det kan også være en bryllupsfest i mere landlige omgivelser som en lade.

  Her kan det gøres forholdsvis billigt ved leje af service, borde, stole m.m. Hvor det kan gøres afslappet med langborde m.m.

 • Slot/gods: Det eventyrlige og dyre bryllup kan være afholdelse på et gods eller slot. Historien og de smukke rammer, skaber automatisk den romantiske atsmofære.
 • Telt: Hold bryllup i haven med et telt, heltstegt pattegris og afslapning en varm dag i forår/sommer. En afslappet løsning der kan skabes romantisk med udsmykning og hyggelig stemning.
 • Hotel: Et hotel i naturlige omgivelser ved sø, hav eller skov kan skabe rammerne for jeres romantiske bryllup.
 • Udlandet: Flere vælger at holde bryllup i udlandet.

  Det kan være super romantisk at blive gift på jeres yndlingssted hvad end det er Italien, Caribien eller andet sted. Her kræver det dog en del forberedelse, især hvis det skal være med gæster og fest.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Romantiske digte fra romantikken dyrkede idyl fremfor realisme

Romantiske digte fra romantikken dyrkede idyl fremfor realisme

Hvad er romantik? Det svar kan findes mange steder, hvor en af mest nærliggende steder er, litteraturen. Litteratur har i mange former været populært igennem hele verdenshistorien. En af disse former er lyrikken. Dette gælder både sange og digte. I nogle tilfælde kan det måske endda være svært at skelne mellem en sang og et

Læs nu »
Corsage / Korset

Corsage / Korset

Vi har startet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Corsage. Frem for selv at skulle klikke rundt på forskellige online forhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse Når man er på jagt efter et korset, eller en corsage som det også

Læs nu »
sexshops

sexshops

Der findes efterhånden en del sexshops i Danmark, hvor du online nok sparer de fleste penge. Og her er det århusianske Firma Sinful som du nok har hørt om, den førende shop i Norden. Men der findes dog også en del andre sexshops, hvor priser ofte kan følge med, men som også fører andre produkter

Læs nu »
Fleshlight Pink Lady Original

Fleshlight Pink Lady Original

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Fleshlight pink lady original fra mange troværdige shops fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle undersøge hver enkelt. Der findes meget godt

Læs nu »
Sådan vælger du den rigtige catering til festen

Sådan vælger du den rigtige catering til festen

Skal der være fest, så lad der være fest. Står du over for at skulle fejre bryllup, fødselsdag, konfirmation, jubilæum eller noget helt andet, skal det ofte fejres med en god fest. Du vil selvfølgelig gerne have en fest, som du og dine gæster vil huske på langt ud i fremtiden som en fantastisk oplevelse.

Læs nu »
Kyskhedsbælter

Kyskhedsbælter

Vi har åbnet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Kyskhedsbælte. Frem for selv at skulle surfe rundt på forskellige internetbutikker kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side Historien bag kyskhedsbælter har deres rødder i renæssancen, hvor

Læs nu »
Frækt / sexet lingeri og undertøj

Frækt / sexet lingeri og undertøj

Velkommen til Openworld.dk. Her på siden er vi vilde med Frækt lingeri, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Frækt lingeri. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at siden her gør valget lidt mere overskueligt. Frækt lingeri og lingeri af mere sexet karakter

Læs nu »