openworld logo

Hvordan du skaber et romantisk bryllup? (Tips til de vigtige ting)

Har din kæreste været nede på knæ og friet? Her overvejer i måske mulighederne for et bryllup, hvor et romantisk bryllup er et af temaerne.

Men hvad er et romantisk bryllup og hvordan? Her gælder det selvfølgelig om det skal være borgerligt eller kirkeligt vielse, helt ligesom om i skal holde den store pompøse fest eller det mere intime bryllup. Brudekjolen, ringe og meget andet andre ting som både er traditionelle men også med til gøre det romantisk.

Ideer til de mange forskellige ting der skaber det romantiske bryllup, er, hvad du finder lidt inspiration til her. Vi har samlet de væsentlige ting til hvordan du skaber et romantisk bryllup

Brudekjolen?

Brudekjolen som du finder ved Bridefashion i Virum, København, hører sig selvfølgelig til ved et romantisk bryllup. At finde den helt rigtige brudekjole til kirkebrylluppet kræver meget forberedelse. Derfor skal du starte tidligt for at finde den helt rigtige. Stilen der passer dig, er netop hvad der skal findes, hvor så meget inspiration som muligt, gør arbejdet nemmere. Læg dig fast på et budget hvor du kender din maks. pris. Brudekjoler kommer i alverdens slags priser, og hvis du har fastlagt dig på et maks. Beløb, ender du ikke op med at fortryde købet på grund af prisen. Hav en eller to gode kritiske venner eller familiemedlemmer med til prøvning af kjolen. Du får brug for en objektiv mening der ikke taler dig efter munden, eller som ekspedient, har salg for hovedformål. Ekspedienterne vil dog ofte gerne have at du er glad, og kan derfor også bruges som en god sparringspartner i forhold til hvad der passer dig som kvinde.

Budget på bryllup

Et bryllup med gæster vil koste penge, men derfor behøver du ikke nødvendigvis give en formue for at alt skal være perfekt. Start ud med at fastlægge et budget der danner ramme for brylluppet. Her gælder det selvfølgelig om at lægge budgettet ud fra alt.

Hvor kan i spare penge på brylluppet? Her kan det være stedet, hvor det skal afholdes. Måske kender du en konditorier som kan lave en smuk kage billigere? Kender du en god amatør fotograf der kan tage billederne for jer frem for at hyre en dyr fotograf? Og mange andre steder hvor i måske kan spare. Det traditionelle bryllup er romantisk, men du kan dog stadig lave et flot bryllup selv om i måske bryder med traditionerne.

At bryde traditionerne gør nemlig, at du ikke er tvunget til at bruge dyre løsninger

Hvor skal festen afholdes?

Hvis i vil lave bryllupsfest, så skal der selvfølgelig også findes ud af hvordan og hvorhenne. Her kan det være den lille intime, pompøse, billige eller lignede løsning. Disse ideer dækker begge ender af budgettet:

  • Romantik i skoven: Romantisk og intim kan gøres forholdsvis billigt. Her kan det være afholdelse i naturen med en romantisk hytte med udsigt udover skov, bakker og søerne ved Søhøjlandet.

    En billig leje og smukke omgivelser kan danne ramme om et intimt og uforglemmelig bryllup.

  • Fest i Laden: Det kan også være en bryllupsfest i mere landlige omgivelser som en lade.

    Her kan det gøres forholdsvis billigt ved leje af service, borde, stole m.m. Hvor det kan gøres afslappet med langborde m.m.

  • Slot/gods: Det eventyrlige og dyre bryllup kan være afholdelse på et gods eller slot. Historien og de smukke rammer, skaber automatisk den romantiske atsmofære.
  • Telt: Hold bryllup i haven med et telt, heltstegt pattegris og afslapning en varm dag i forår/sommer. En afslappet løsning der kan skabes romantisk med udsmykning og hyggelig stemning.
  • Hotel: Et hotel i naturlige omgivelser ved sø, hav eller skov kan skabe rammerne for jeres romantiske bryllup.
  • Udlandet: Flere vælger at holde bryllup i udlandet.

    Det kan være super romantisk at blive gift på jeres yndlingssted hvad end det er Italien, Caribien eller andet sted. Her kræver det dog en del forberedelse, især hvis det skal være med gæster og fest.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Romantiske oplevelser? Overrask din partner med romantik og sjov

Romantiske oplevelser? Overrask din partner med romantik og sjov

Gode romantiske oplevelser? Kærlighed og romantik er fedt, og der findes vel ikke nogen bedre følelse i livet end at være lykkelig sammen med en person, som du er vild med. Det kræver selvfølgelig de søde eller hyggelige oplevelser sammen, og kan gøres ekstra sød hvis det er en overraskelse i gave til kæresten. Hvis

Læs nu »
Baci sygeplejerske uniform til at udleve den frække fantasi

Baci sygeplejerske uniform til at udleve den frække fantasi

Hvis du leder efter Baci sygeplejerske uniformer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige onlineshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Dagens Baci sygeplejerske uniform Tilbud Hvis du er

Læs nu »
Fræk Baci gennemsigtig stewardesseuniform til den sexet leg

Fræk Baci gennemsigtig stewardesseuniform til den sexet leg

Vi har grundlagt Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Baci gennemsigtig stewardesseuniform. Frem for at skulle kigge på forskellige onlineshops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side Hvis du vil realiserer en sexet fantasi om den

Læs nu »
Hvordan er man romantisk?

Hvordan er man romantisk?

Romantik kan vise sig på rigtig mange forskellige måder, for hvad er romantisk? Hvis du ikke er så erfaren på området, kan det godt være svært at finde ud af, hvad der egentlig er romantisk, og hvad der ikke er. Det samme gælder for de mennesker der langt mere erfarne inden for det romantiske område.

Læs nu »
Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme

Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme

Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme, ved at bruge de rigtige scoretips og selvfølgelig gøre det helt rigtige i sengen. Alle mænd vil være den uforglemmelige, og det kræver faktisk bare, at du bruger den helt rigtige teknik. Det gør sig gældende både i forhold til at forføre og til at få hende

Læs nu »