openworld logo

Populære skolepige uniformer til rollespil

Velkommen til Openworld.dk. Her på siden elsker vi Skolepige uniformer, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Skolepige uniform. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at siden her gør valget lidt mere overskueligt.

Hvis i skal udleve rollespil og dominans leg, så er frække og sexet kostumer det oplagte til legen. Her finder du mange populære temaer, hvor en skolepige uniform er det klassiske til fræk dominans leg.

Vi har fundet et udvalg af de frække skolepige kostumer der forhandles hos diverse førende voksenlegetøj forhandlere. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over mulighederne, helt ligesom du hurtigt får et overblik over prisniveauet på kostumerne.

 

Baci skolepige uniform

 • [afp id=’418′] Et klassisk skolepige kostume i det uskyldige design til at skabe den helt rette stemning. Et enkelt sæt der består af en ternet mini-skirt og en hvid bindetop.

  Her får du de klassiske ternede stofkanter, som de fleste forbinder med den klassiske uniform til skolepiger. Størrelsen er one size der kan bruges fra str.

  36-42.  

  Baci Dream hall pass uniform

 • [afp id=’419′] Mere eller mindre den samme uniform fra Baci, dog i andsre andre. Mini-skirt med røde skotsktern og sort blonde i kanten. Toppen er i sort transparent med krave og ærmekant i samme ternet design som mini-skirten.

  Udlev rollespillet med andre rekvisitter som hofteholder eller måske selvsiddende strømper og hæle. Størrelse er one-size der kan bruges fra str.

  36-42.

   

  Baci Hall Pass uniform plus size

 • [afp id=’420′] Den samme model i plus size størrelse der kan bruges til den frække eftersidning.

  Tilsæt et par sorte strømper og høje hæle der kan give et mere feminint og æggende udtryk.  

  Baci Honor Roll kostume

 • [afp id=’421′] En anden model er dette sæt der består af en top uden ærmer og klassisk ternet nederdel. Fyr op under det intense sexliv ved at lade op med det frække kostume.

  Sættet består af mini-skirt der er fremstillet i poylester, og top der er fremstillet i polyamid og spandex. Størrelse er one size, som kan bruge fra størrelse 36-42.  

  Cottelli skotskternet skolepige uniform

 • [afp id=’422′] Skotskternet skolepige kostume med skirt, bh og åben g-streng. Et frækt sæt der indbyder til den frække leg, hvor klasseværelset kan blive utrolig hot.

  Sættet består af skotskternet mini-skirt med tyl i hvid og blonde kant. Her får du også en matchende bh og bundløse trusser der består af en åben g-streng.

  Bh’en er uden bøjle, hvid blonde og justerbare stropper.

  Kombinerer sættet med hvide strømper og accessories til at gøre legen endnu mere fræk.  

  Cotelli skolepige sæt i 6 dele

 • [afp id=’423′] Et mere eksklusiv sæt kan være denne uniform i 6 dele fra Cotelli Collection hvor bagdelen fremviser blonde trusserne til æggende leg. Du får en fræk uniform i det klassiske røde skotskternet look. Sættet består af en nederdel, kort top med bindebånd, slips, trusser med blonder og knæstrømper med strømpebånd og blonder.

   

  Plus Size kostume

 • [afp id=’424′] Hvis du søger en uskyldig skolepige uniform til legen i soveværelset, kan dette plus-size sæt måske være det helt rigtige. Du får et sæt i hvid og rødternet til store piger.

  Sættet består af en minikjole i spenceroptik med seler. Med til sættet får du et matchene slips i det rødternet.

  Kombinerer med hvide strømper, hæle og måske sløjfer til håret.

   

  Fræk skolepige kjole kostume

 • [afp id=’425′] Dette er en anden model til legen med den uskyldige studine.

  Sættet består af en kjole med hvid bluse foroven og plisseret, kort skørt. Skørten i ternet udtryk, har hvide strømpeholdere fortil, som du bør kombinerer med et par hvide strømper og hæle.

  Blusen har stropper over barmen, krave, korte ærmer og en dyb udskæring.  

  Dreamgirl skolepige kostume

 • [afp id=’426′] Bliv lærerens yndling med dette fræk sæt i one size størrelse. Du får et fræk kostume i blå, der består af en nederdel, top, slips og g-streng.

  Nederdelen er i skotskternet stof som går igen foroven på toppen så det matcher. Dertil får du en fræk g-streng og selvfølgelig et slips.

  For at fuldende look bør du kombinerer med selvsiddende strømper og hæle.

   

  Dreamgirl kostume med seler

 • [afp id=’427′] Et andet frækt kostume fra Dreamgirl kan være dette sæt med seler. Udlev den frække skolepige fantasi, hvor der måske skal indføres disciplin i lærer/elev forholdet.

  Sættet består af en mini-skirt i klassisk røde skotsktern og top i hvid transparent med tekst henover brystet der siger ”talk dirty to me”. Kombinerer med de medfølgende seler der klipset i linningen, briller og en sød butterfly i tern. For at fuldende sættet, bør du kombinerer med hvide, selvsiddende strømper og stiletter.  

  Fantasy Lingerie kostume i rød

 • [afp id=’428′] Sexet kostume i rød fra Fantasy Lingerie, der kan være det helt rigtige til at forføre din partner, kæreste eller anden. Du får et frækt sæt der består kort, blonde nederdel, g-streng og halterneck top i transparent med påsat krave og mini slips.

  Et super frækt sæt der er fremstillet i polyester og spandex.

  Her kan du kombinerer med andre modeller som stuepige eller politi kostumer

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Lav romantisk middag til kæresten derhjemme?

  Lav romantisk middag til kæresten derhjemme?

  Hvad end det er valentinsdag, årsdag, spontan aften eller måske til en date, så er en romantisk middag altid den gode måde at skabe afslapning og antænde gnisten – maden kan være vejen til kærlighed. Hvorfor ikke overraske manden, kvinden eller kæresten i dit liv med en middag i stearinlysets skær der kan vække sanserne

  Læs nu »
  Baci sygeplejerske uniform til at udleve den frække fantasi

  Baci sygeplejerske uniform til at udleve den frække fantasi

  Hvis du leder efter Baci sygeplejerske uniformer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige onlineshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Dagens Baci sygeplejerske uniform Tilbud Hvis du er

  Læs nu »
  Hvilken vin passer til maden? Tips til at finde den rigtige vin

  Hvilken vin passer til maden? Tips til at finde den rigtige vin

  Hvilken vin passer til maden? Hvis du skal overraske kæresten eller din partner med en lækker romantisk middag, så skal der selvfølgelig bruges den rigtige vin til middagen – Skab en romantisk aften for hende eller ham hvad end i skal ud og spise, eller du skaber den store gourmet middag selv. Mange har den

  Læs nu »
  Rabbit vibrator

  Rabbit vibrator

  Som du kan se nedenfor er der mange Rabbit vibratorer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi lavet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse. Rabbit vibratoren blev verdenskendt efter Charlotte York viste sit yndlingslegetøj i serien

  Læs nu »
  Romantisk weekendophold i Jylland → Overrask kæresten med disse

  Romantisk weekendophold i Jylland → Overrask kæresten med disse

  Vil du overraske kæresten med et romantisk weekendophold i Jylland? Hvorfor så ikke overraske med en romantisk ophold for 2 oplevelsesgave, der måske slår benene væk under hende eller ham. Her har vi fundet et bredt udvalg af forskellige ideer der strækker sig over hotel, slot eller wellness ophold. Udvalget dækker bredt over de forskellige

  Læs nu »
  Penisforlænger

  Penisforlænger

  Som du kan se nedenfor er der mange Penisforlængere at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi grundlagt Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse. I løbet af deres liv vil mange mænd stille sig selv de samme to spørgsmål;

  Læs nu »
  We-Vibe

  We-Vibe

  Er du også træt af at skulle besøge webshops én efter én og sammenligne priser? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din We-vipe, nemt og simpelt. Siden 2006 har man for alvor set et boom af sexlegetøj til par

  Læs nu »