openworld logo

Populære skolepige uniformer til rollespil

Velkommen til Openworld.dk. Her på siden elsker vi Skolepige uniformer, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Skolepige uniform. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at siden her gør valget lidt mere overskueligt.

Hvis i skal udleve rollespil og dominans leg, så er frække og sexet kostumer det oplagte til legen. Her finder du mange populære temaer, hvor en skolepige uniform er det klassiske til fræk dominans leg.

Vi har fundet et udvalg af de frække skolepige kostumer der forhandles hos diverse førende voksenlegetøj forhandlere. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over mulighederne, helt ligesom du hurtigt får et overblik over prisniveauet på kostumerne.

 

Baci skolepige uniform

 • [afp id=’418′] Et klassisk skolepige kostume i det uskyldige design til at skabe den helt rette stemning. Et enkelt sæt der består af en ternet mini-skirt og en hvid bindetop.

  Her får du de klassiske ternede stofkanter, som de fleste forbinder med den klassiske uniform til skolepiger. Størrelsen er one size der kan bruges fra str.

  36-42.  

  Baci Dream hall pass uniform

 • [afp id=’419′] Mere eller mindre den samme uniform fra Baci, dog i andsre andre. Mini-skirt med røde skotsktern og sort blonde i kanten. Toppen er i sort transparent med krave og ærmekant i samme ternet design som mini-skirten.

  Udlev rollespillet med andre rekvisitter som hofteholder eller måske selvsiddende strømper og hæle. Størrelse er one-size der kan bruges fra str.

  36-42.

   

  Baci Hall Pass uniform plus size

 • [afp id=’420′] Den samme model i plus size størrelse der kan bruges til den frække eftersidning.

  Tilsæt et par sorte strømper og høje hæle der kan give et mere feminint og æggende udtryk.  

  Baci Honor Roll kostume

 • [afp id=’421′] En anden model er dette sæt der består af en top uden ærmer og klassisk ternet nederdel. Fyr op under det intense sexliv ved at lade op med det frække kostume.

  Sættet består af mini-skirt der er fremstillet i poylester, og top der er fremstillet i polyamid og spandex. Størrelse er one size, som kan bruge fra størrelse 36-42.  

  Cottelli skotskternet skolepige uniform

 • [afp id=’422′] Skotskternet skolepige kostume med skirt, bh og åben g-streng. Et frækt sæt der indbyder til den frække leg, hvor klasseværelset kan blive utrolig hot.

  Sættet består af skotskternet mini-skirt med tyl i hvid og blonde kant. Her får du også en matchende bh og bundløse trusser der består af en åben g-streng.

  Bh’en er uden bøjle, hvid blonde og justerbare stropper.

  Kombinerer sættet med hvide strømper og accessories til at gøre legen endnu mere fræk.  

  Cotelli skolepige sæt i 6 dele

 • [afp id=’423′] Et mere eksklusiv sæt kan være denne uniform i 6 dele fra Cotelli Collection hvor bagdelen fremviser blonde trusserne til æggende leg. Du får en fræk uniform i det klassiske røde skotskternet look. Sættet består af en nederdel, kort top med bindebånd, slips, trusser med blonder og knæstrømper med strømpebånd og blonder.

   

  Plus Size kostume

 • [afp id=’424′] Hvis du søger en uskyldig skolepige uniform til legen i soveværelset, kan dette plus-size sæt måske være det helt rigtige. Du får et sæt i hvid og rødternet til store piger.

  Sættet består af en minikjole i spenceroptik med seler. Med til sættet får du et matchene slips i det rødternet.

  Kombinerer med hvide strømper, hæle og måske sløjfer til håret.

   

  Fræk skolepige kjole kostume

 • [afp id=’425′] Dette er en anden model til legen med den uskyldige studine.

  Sættet består af en kjole med hvid bluse foroven og plisseret, kort skørt. Skørten i ternet udtryk, har hvide strømpeholdere fortil, som du bør kombinerer med et par hvide strømper og hæle.

  Blusen har stropper over barmen, krave, korte ærmer og en dyb udskæring.  

  Dreamgirl skolepige kostume

 • [afp id=’426′] Bliv lærerens yndling med dette fræk sæt i one size størrelse. Du får et fræk kostume i blå, der består af en nederdel, top, slips og g-streng.

  Nederdelen er i skotskternet stof som går igen foroven på toppen så det matcher. Dertil får du en fræk g-streng og selvfølgelig et slips.

  For at fuldende look bør du kombinerer med selvsiddende strømper og hæle.

   

  Dreamgirl kostume med seler

 • [afp id=’427′] Et andet frækt kostume fra Dreamgirl kan være dette sæt med seler. Udlev den frække skolepige fantasi, hvor der måske skal indføres disciplin i lærer/elev forholdet.

  Sættet består af en mini-skirt i klassisk røde skotsktern og top i hvid transparent med tekst henover brystet der siger ”talk dirty to me”. Kombinerer med de medfølgende seler der klipset i linningen, briller og en sød butterfly i tern. For at fuldende sættet, bør du kombinerer med hvide, selvsiddende strømper og stiletter.  

  Fantasy Lingerie kostume i rød

 • [afp id=’428′] Sexet kostume i rød fra Fantasy Lingerie, der kan være det helt rigtige til at forføre din partner, kæreste eller anden. Du får et frækt sæt der består kort, blonde nederdel, g-streng og halterneck top i transparent med påsat krave og mini slips.

  Et super frækt sæt der er fremstillet i polyester og spandex.

  Her kan du kombinerer med andre modeller som stuepige eller politi kostumer

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Forfør din kæreste i en sexet, rød og nedringet kjole til jul

  Forfør din kæreste i en sexet, rød og nedringet kjole til jul

  Juledagene nærmer sig med hastige skridt, og man kan næsten allerede fornemme duften af gran. Julen er en skøn tid, hvor vi samles for at fejrer højtiden med vores nærmeste. Julen står også i kærlighedens tegn, og det er den perfekte tid til, at sætte fokus på romance og forkælelse.  Hvis du vil gøre noget ekstra

  Læs nu »
  Magic Wand

  Magic Wand

  Velkommen til Openworld.dk. Her elsker vi Magic wands, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Magic wand. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere at overskue. I 1970’erne så denne type massageapparat dagens lys for første gang.

  Læs nu »
  Genfind lysten til at være lækker for hinanden

  Genfind lysten til at være lækker for hinanden

  Genfind lysten til at være lækker for hinanden? Det er det indre, der tæller, når to mennesker forelsker sig og bliver et par. Alligevel synes de fleste, at det ydre ikke er helt uden betydning. Når et forhold har holdt længe, sker det for mange par, at de sjældnere klæder sig pænt på for hinanden.

  Læs nu »
  Sqweel XT Oralsex simulator

  Sqweel XT Oralsex simulator

  Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Sqweel xt oralsex simulatorer fra mange sikre shops fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde priserne på hver enkelt webshop. Det er

  Læs nu »
  Ideer til valentinsdag - Brug disse som inspiration til romantikken

  Ideer til valentinsdag – Brug disse som inspiration til romantikken

  Søger du gode ideer til valentinsdag, som du kan overraske kæresten med til noget sjovt samvær på valentinsdag? Valentines day den 14 februar er slået igennem i Danmark. Og derfor skal der selvfølgelig gøres lidt som den amerikanske tradition foreskriver. Vi har fundet et par valentinsdag ideer indenfor gratis ting og ideer der koster noget

  Læs nu »
  Sekretær kostumer til den frække leg

  Sekretær kostumer til den frække leg

  Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Sekretær kostumer fra en lang række danske shops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle surfe rundt på hver enkelt. Hvis der skal skabes

  Læs nu »