openworld logo

Populære skolepige uniformer til rollespil

Velkommen til Openworld.dk. Her på siden elsker vi Skolepige uniformer, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Skolepige uniform. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at siden her gør valget lidt mere overskueligt.

Hvis i skal udleve rollespil og dominans leg, så er frække og sexet kostumer det oplagte til legen. Her finder du mange populære temaer, hvor en skolepige uniform er det klassiske til fræk dominans leg.

Vi har fundet et udvalg af de frække skolepige kostumer der forhandles hos diverse førende voksenlegetøj forhandlere. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over mulighederne, helt ligesom du hurtigt får et overblik over prisniveauet på kostumerne.

 

Baci skolepige uniform

 • [afp id=’418′] Et klassisk skolepige kostume i det uskyldige design til at skabe den helt rette stemning. Et enkelt sæt der består af en ternet mini-skirt og en hvid bindetop.

  Her får du de klassiske ternede stofkanter, som de fleste forbinder med den klassiske uniform til skolepiger. Størrelsen er one size der kan bruges fra str.

  36-42.  

  Baci Dream hall pass uniform

 • [afp id=’419′] Mere eller mindre den samme uniform fra Baci, dog i andsre andre. Mini-skirt med røde skotsktern og sort blonde i kanten. Toppen er i sort transparent med krave og ærmekant i samme ternet design som mini-skirten.

  Udlev rollespillet med andre rekvisitter som hofteholder eller måske selvsiddende strømper og hæle. Størrelse er one-size der kan bruges fra str.

  36-42.

   

  Baci Hall Pass uniform plus size

 • [afp id=’420′] Den samme model i plus size størrelse der kan bruges til den frække eftersidning.

  Tilsæt et par sorte strømper og høje hæle der kan give et mere feminint og æggende udtryk.  

  Baci Honor Roll kostume

 • [afp id=’421′] En anden model er dette sæt der består af en top uden ærmer og klassisk ternet nederdel. Fyr op under det intense sexliv ved at lade op med det frække kostume.

  Sættet består af mini-skirt der er fremstillet i poylester, og top der er fremstillet i polyamid og spandex. Størrelse er one size, som kan bruge fra størrelse 36-42.  

  Cottelli skotskternet skolepige uniform

 • [afp id=’422′] Skotskternet skolepige kostume med skirt, bh og åben g-streng. Et frækt sæt der indbyder til den frække leg, hvor klasseværelset kan blive utrolig hot.

  Sættet består af skotskternet mini-skirt med tyl i hvid og blonde kant. Her får du også en matchende bh og bundløse trusser der består af en åben g-streng.

  Bh’en er uden bøjle, hvid blonde og justerbare stropper.

  Kombinerer sættet med hvide strømper og accessories til at gøre legen endnu mere fræk.  

  Cotelli skolepige sæt i 6 dele

 • [afp id=’423′] Et mere eksklusiv sæt kan være denne uniform i 6 dele fra Cotelli Collection hvor bagdelen fremviser blonde trusserne til æggende leg. Du får en fræk uniform i det klassiske røde skotskternet look. Sættet består af en nederdel, kort top med bindebånd, slips, trusser med blonder og knæstrømper med strømpebånd og blonder.

   

  Plus Size kostume

 • [afp id=’424′] Hvis du søger en uskyldig skolepige uniform til legen i soveværelset, kan dette plus-size sæt måske være det helt rigtige. Du får et sæt i hvid og rødternet til store piger.

  Sættet består af en minikjole i spenceroptik med seler. Med til sættet får du et matchene slips i det rødternet.

  Kombinerer med hvide strømper, hæle og måske sløjfer til håret.

   

  Fræk skolepige kjole kostume

 • [afp id=’425′] Dette er en anden model til legen med den uskyldige studine.

  Sættet består af en kjole med hvid bluse foroven og plisseret, kort skørt. Skørten i ternet udtryk, har hvide strømpeholdere fortil, som du bør kombinerer med et par hvide strømper og hæle.

  Blusen har stropper over barmen, krave, korte ærmer og en dyb udskæring.  

  Dreamgirl skolepige kostume

 • [afp id=’426′] Bliv lærerens yndling med dette fræk sæt i one size størrelse. Du får et fræk kostume i blå, der består af en nederdel, top, slips og g-streng.

  Nederdelen er i skotskternet stof som går igen foroven på toppen så det matcher. Dertil får du en fræk g-streng og selvfølgelig et slips.

  For at fuldende look bør du kombinerer med selvsiddende strømper og hæle.

   

  Dreamgirl kostume med seler

 • [afp id=’427′] Et andet frækt kostume fra Dreamgirl kan være dette sæt med seler. Udlev den frække skolepige fantasi, hvor der måske skal indføres disciplin i lærer/elev forholdet.

  Sættet består af en mini-skirt i klassisk røde skotsktern og top i hvid transparent med tekst henover brystet der siger ”talk dirty to me”. Kombinerer med de medfølgende seler der klipset i linningen, briller og en sød butterfly i tern. For at fuldende sættet, bør du kombinerer med hvide, selvsiddende strømper og stiletter.  

  Fantasy Lingerie kostume i rød

 • [afp id=’428′] Sexet kostume i rød fra Fantasy Lingerie, der kan være det helt rigtige til at forføre din partner, kæreste eller anden. Du får et frækt sæt der består kort, blonde nederdel, g-streng og halterneck top i transparent med påsat krave og mini slips.

  Et super frækt sæt der er fremstillet i polyester og spandex.

  Her kan du kombinerer med andre modeller som stuepige eller politi kostumer

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  En romantisk aften hjemme? Brug disse tips til en hyggelig tid

  En romantisk aften hjemme? Brug disse tips til en hyggelig tid

  Husker du og din partner at have en romantisk aften ind i mellem, hvor tiden kun tilhører jer to? Det at være romantisk, er blevet en mere sjælden ting i dagens Danmark. Dette skyldes måden vi påvirker hinanden, mere specifikt er det målene om at have mange penge og materielle goder der udviser den prestige

  Læs nu »
  Tips til hvordan du finder kærligheden på nettet

  Tips til hvordan du finder kærligheden på nettet

  Tips til hvordan du finder kærligheden på nettet. I dag er der mange måder hvorpå, du kan finde kærligheden. Og det kan derfor også hurtigt virke uoverskueligt, hvis ikke du har meget erfaring indenfor datingverdenen. Nogen ønsker at møde nye mennesker i byen, mens andre foretrækker at date på nettet. Der er altså mange måder

  Læs nu »
  Sekretær kostumer til den frække leg

  Sekretær kostumer til den frække leg

  Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Sekretær kostumer fra en lang række danske shops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle surfe rundt på hver enkelt. Hvis der skal skabes

  Læs nu »
  Guide til hvordan du bruger en vibrator til den gode nydelse

  Guide til hvordan du bruger en vibrator til den gode nydelse

  Undrer du dig over hvad man faktisk kan med en vibrator, og ikke mindst hvordan man bruger det populære sexlegetøj? Her får du en lille guide til hvordan du bruger en vibrator. Her finder du de traditionelle og måske også lidt tabu belagte måder til at opnå de dejlige seksuelle højder og glæder. For vibrator

  Læs nu »
  Gode romantiske julefilm til at skabe den rette julestemning

  Gode romantiske julefilm til at skabe den rette julestemning

  Hvis du leder efter romantiske julefilm til at skabe den gode julehygge mellem indkøb af julegave til kæresten, julemarkeder, gløgg og alt det andet, har vi her fundet frem til nogle af de populære amerikanske romantiske julefilm. De bedste julefim er, hvad der skaber den gode julestemning. Og en kold december aften med stearinlys og

  Læs nu »
  Overrask kæresten med romantiske blomster (Hvorfor & hvilke)

  Overrask kæresten med romantiske blomster (Hvorfor & hvilke)

  Hvorfor ikke overraske kæresten med et par romantiske blomster? Blomster siger det mere eller mindre ”jeg elsker dig” uden ord. Og hvorfor ikke holde romantikken i gang med de små ting i hverdagen, hvad end det er blomster fra en blomsterhandel som Blomster På Striben i Ballerup, Smørum og generelt København, eller en landsdækkede blomsterhandel

  Læs nu »