openworld logo

Bad Kitty Lænker – Brug de billige håndlænker i god kvalitet

Er du også træt af at skulle besøge shops én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Bad kitty lænke, nemt og simpelt.

Er det en fantasi for dig eller jer at spice forholdet op med ny sjov bondage eller underdanig leg? Der findes meget forskelligt udstyr til formålet. Her kunne Lelo Adore Me Pleasure bondagesæt være det perfekte valg. Dog kan du starte noget blidere og billigere ud.

Overvej disse Bad Kitty lænker til den sjove dominans leg, hvor du spænder kæresten fast eller omvendt

Hvorfor de gode Bad Kitty lænker i sexlivet?

Hvis i gerne vil indføre den erotiske og sjove leg med dominans i soveværelset, så kan det gøres rigtig billigt med disse lænker. Det at blive stimuleret bare ved tanken om at være magtesløs, er en sand nydelse, for man kan hengive sig hen i det uforudsigelige erotik hvor man bare modtager, og den anden giver hvilket stimulerer det seksuelle endnu mere i forholdet.

Det at du bliver magtesløs ved at blive spændt fast, er det ypperste indenfor at føle sig helt underdanig, for her er mange total forsvarsløs og mest sårbar, hvilket jo er noget, som især rigtig mange kvinder tænker seksuelt på.

 • Mænd derimod, tænder ofte på at være den dominerende og være ham der bestemmer og giver den seksuelle nydelse når og hvor han vil.

  Det er noget, som man kan udleve med disse billige Bad Kitty håndlænker, og det er ikke kun for mand til kvinde, men kan også være omvendt eller mand til mand osv.

  Derfor skal du overveje om ikke håndlænkerne skal indføres i jeres sexliv, hvor det selvfølgelig skal være fastsatte regler, så tingene ikke tager overhånd, nu det er en leg, hvor begge skal være komfortable med det. Det fede ved denne lænke er, at du faktisk også kan bruge dem til fodlænker, for med den smarte og praktiske velcrolukning, så kan de bruges stort set overalt.

  Så yderst praktisk, billige og seksuelt stimulerende for jer begge til at udvide sexlivet indenfor blid bondage, eller ud i mere fetish med bondage og s/m lege

  Hvad får du med håndlænkerne fra Bad Kitty?

 • Du får med disse lækre lænker helt ligesom Bad Kitty sengelænkerne, en billig sæt lænker i en robust kvalitet der virkelig oser af maskulinitet og robusthed. Håndlænkerne er to machetter i sort(kan også købes i rød) imiteret læder, som er forbundet med hinanden via en 10 cm.

  metalkæde. Lukningen består af velcro og manchetterne er regulerbare i størrelsen.

  Det giver mulighed for at bruge lænkerne alle steder, så du både kan spænde foran eller bag om kroppen via fastspænding på håndled. Derudover kan du udvide legen med at fastgøre en kæde eller rem til metalkæden, og selvfølgelig fastspænde alle steder hvis det skal være total dominans.

  • Til bondage lege
  • Håndledsmanchetter med kæde imellem
  • Lukkes med velcro
  • Metalkæde ca. 10 cm. lang
  • Rig mulighed for fiksering

  Du kan finde de gode lænker til den billigste pris lige her

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Corsage / Korset

  Corsage / Korset

  Vi har startet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Corsage. Frem for selv at skulle klikke rundt på forskellige

  Læs nu »
  Dildoens historie

  Dildoens historie

  Dildoen har eksisteret siden 1880erne og er i dag kendt som sexlegetøj, der har til formål at stille seksuelle behov i soveværelset. Da dildoen kom

  Læs nu »
  Tenga Æg

  Tenga Æg

  Som du kan se nedenfor er der mange Tenga æg at vælge imellem, og at finde det helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor

  Læs nu »
  Womanizer

  Womanizer

  Vi har åbnet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Womanizer. Frem for selv at skulle finde priserne på forskellige

  Læs nu »